Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.06
  • Stadion: Comum Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6620
Comum barça falso
Teste Tactiek 532
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 22.6
excellent Schieten poor
good Passen weak
solid Verdedigen weak


6e minuut.
Tuna verovert de bal door een tackle van achteren. Pirard is nu in balbezit. Pirard passt de bal met de wreef. Albano is nu in balbezit. Albano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar rent richting de bal. Eldevar heeft problemen om de bal te vangen. Albano rent richting de bal. Albano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - barça falso 1:0

12e minuut.
Pirard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirard passt de bal in één keer door. Albano rent richting de bal. Albano schiet op doel. Itaqui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - barça falso 2:0

13e minuut.
Daar is Pirard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasconcelos is nu in balbezit. Eldevar onderschept slim de pass. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Siwek passt de bal zonder na te denken. Pirard is nu in balbezit. Pirard met een sublieme pass. Albano is nu in balbezit. Albano haalt uit met een fantastische trap. Itaqui bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pirard zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Albano is nu in balbezit. Albano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - barça falso 3:0

16e minuut.
Smarź speelt de bal door. Siwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirard met een sublieme pass. Albano is nu in balbezit. Albano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - barça falso 4:0

18e minuut.
Barbieri speelt de bal door. Prazeres is nu in balbezit. Albano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albano krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Eldevar passt de bal zonder na te denken. Esteves met een sublieme pass. Siwek probeert de bal met de borst te controleren. Pirard is nu in balbezit. Pirard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirard verovert de bal door een tackle van achteren. Pirard passt de bal zonder na te denken. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - barça falso 5:0

24e minuut.
Daar is Pescador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albano rent richting de bal. Albano passt de bal in één keer door. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Siwek geeft de bal voor. Klungelig pakt Sobis de bal. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano haalt uit met een fantastische trap. Itaqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - barça falso 6:0

31e minuut.
Mirandinha is nu in balbezit. Mirandinha passt de bal zonder na te denken. Daar is Albano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albano draait met de bal, schiet en ... Itaqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola passt de bal zonder na te denken. Esteves rent richting de bal. Pirard onderschept slim de pass. Pirard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zanato geeft een hoge lob. Pirard heeft problemen om de bal te vangen. Pirard geeft een hoge lob. Albano is nu in balbezit. Albano schiet op doel. Itaqui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sobis is nu in balbezit. Sobis geeft een hoge lob. Smarź kopt de bal weg. Pirard is nu in balbezit. Pirard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pirard is nu in balbezit. Siwek rent richting de bal. Siwek probeert naar een medespeler te passen. Albano heeft problemen om de bal te vangen. Albano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Itaqui met een harde bal richting middenveld. Tuna kopt de bal weg. Albano rent richting de bal. Albano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comum 24%, barça falso 76%.
Comum - barça falso 6:0

46e minuut.
Viola rent richting de bal. Viola met een sublieme pass. Daar is Esteves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albano verovert de bal door een tackle van achteren. Albano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Esteves met een sublieme pass. Zanato heeft problemen om de bal te vangen. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sobis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eldevar zal de hoekschop nemen. Pirard springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - barça falso 7:0

52e minuut.
Pirard onderschept slim de pass. Pirard passt de bal zonder na te denken. Albano is nu in balbezit. Eldevar rent richting de bal. Eldevar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - barça falso 8:0

54e minuut.
Pescador onderschept slim de pass. Smarź speelt de bal door. Albano rent richting de bal. Albano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - barça falso 9:0

56e minuut.
Siwek rent richting de bal. Siwek geeft een hoge lob. Albano rent richting de bal. Albano draait met de bal, schiet en ... Itaqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - barça falso 10:0

58e minuut.
Doeltrap. Itaqui met een harde bal richting middenveld. Eldevar kopt de bal weg. Albano rent richting de bal. Albano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Doeltrap. Itaqui met een harde bal richting middenveld. Pirard kopt de bal weg. Albano rent richting de bal. Albano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna passt de bal met de wreef. Pirard bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pescador rent richting de bal. Eldevar onderschept slim de pass. Eldevar passt de bal zonder na te denken. Albano rent richting de bal. Albano draait met de bal, schiet en ... Itaqui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Tuna rent richting de bal. Tuna geeft een hoge lob. Daar is Zanato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirard rent richting de bal. Pirard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - barça falso 11:0

77e minuut.
Sobis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eldevar met een snelle inworp. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Barbieri is nu in balbezit. Albano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbieri raakt geblesseerd tijdens het duel. Itaqui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Siwek kopt de bal weg. Zanato heeft problemen om de bal te vangen. Pirard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pirard met een sublieme pass. Eldevar is nu in balbezit. Albano rent richting de bal. Albano haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Sobis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - barça falso 12:0

86e minuut.
Mozer onderschept slim de pass. Tuna verovert de bal door een tackle van achteren. Tuna met een sublieme pass. Albano rent richting de bal. Albano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comum 16%, barça falso 84%.
Comum - barça falso 12:0