Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.07
  • Stadion: onorkk Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1671
onorkk exit3
442 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Valdo verovert de bal door een tackle van achteren. Peito de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. Colatusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Peito de Aço verovert de bal door een tackle van achteren. Peito de Aço haalt uit met een fantastische trap. Brum bokst de bal weg.

13e minuut.
Filho met een sublieme pass. Peito de Aço rent richting de bal. Met opzet legt Possato zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Possato naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Valdo geeft de bal voor. Klungelig pakt Petkovic de bal. Suassuna met een sublieme pass. Peito de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. Peito de Aço schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes rent richting de bal. Marcondes speelt de bal door. Peito de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. Peito de Aço haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Galinho kopt de bal weg. Peito de Aço heeft problemen om de bal te vangen. Colatusso maakt een afschuwelijke overtreding. Colatusso krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Inworp. Accioly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdo rent richting de bal. Valdo geeft een hoge lob. Peito de Aço springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Caldas passt de bal zonder na te denken. Rezende rent richting de bal. Rezende haalt uit met een fantastische trap. Carmelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Perneta onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
onorkk - exit3 1:0

45e minuut.
Accioly onderschept slim de pass. Patropi onderschept slim de pass. Patropi met een sublieme pass. Rezende is nu in balbezit. Rezende draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
onorkk - exit3 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: onorkk 66%, exit3 34%.
onorkk - exit3 2:0

48e minuut.
Shogun met een snelle inworp. Suassuna speelt de bal door. Peito de Aço is nu in balbezit. Peito de Aço draait met de bal, schiet en ... Brum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Caldas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay geeft de bal voor. Rezende bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezende schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
onorkk - exit3 3:0

74e minuut.
Accioly rent richting de bal. Accioly passt de bal zonder na te denken. Moraes verovert de bal door een tackle van achteren. Peito de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. Peito de Aço schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Peito de Aço probeert de bal aan de voet te houden. Colatusso rent richting de bal. Valdo onderschept slim de pass. Peito de Aço rent richting de bal. Peito de Aço haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
onorkk - exit3 3:1

83e minuut.
Marcondes passt de bal in één keer door. Colatusso is nu in balbezit. Valdo verovert de bal door een tackle van achteren. Peito de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. Peito de Aço draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: onorkk 65%, exit3 35%.
onorkk - exit3 3:1