Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC R370M4D4 BAYERN MUNCHEN-MG
433-2324 Tactiek Testando 2
33% Balbezit 67%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 43
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 43.8
poor Schieten brilliant
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen very good


5e minuut.
Piątkowski probeert naar een medespeler te passen. Andrijašević probeert de bal met de borst te controleren. Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Kurcewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - BAYERN MUNCHEN-MG 0:1

6e minuut.
Andrijašević rent richting de bal. Scaloni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andrijašević raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoffer met een snel genomen vrije trap. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Andrijašević onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nurmikumpu. Andrijašević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoffer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Silini is nu in balbezit. Silini draait met de bal, schiet en ... Paal!

7e minuut.
Klungelig pakt Filardo de bal. Filardo geeft een hoge lob. Freire probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andrijašević rent richting de bal. Andrijašević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - BAYERN MUNCHEN-MG 0:2

9e minuut.
Andrijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrijašević haalt uit met een fantastische trap. Baziak probeert de bal aan de voet te houden. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Baziak geeft de bal voor. Inworp. Filardo met de inworp. Daar is Silini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silini geeft de bal voor. Bojdoł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andrijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrijašević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - BAYERN MUNCHEN-MG 0:3

13e minuut.
Hoffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffer probeert naar een medespeler te passen. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini schiet op doel. Bojdoł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - BAYERN MUNCHEN-MG 0:4

16e minuut.
Kaczmarek is nu in balbezit. Kaczmarek geeft een lange en hoge pass. Kurcewicz heeft problemen om de bal te vangen. Silini rent richting de bal. Silini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Silini geeft de bal voor. Klungelig pakt Scaloni de bal. Baziak rent richting de bal. Andrijašević onderschept slim de pass. Andrijašević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Hoffer speelt de bal door. Kaczmarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek geeft de bal voor. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Baziak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaczmarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Filardo is nu in balbezit. Filardo passt de bal zonder na te denken. Andrijašević rent richting de bal. Andrijašević draait met de bal, schiet en ... Bojdoł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - BAYERN MUNCHEN-MG 0:5

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Filardo neemt de hoekschop. Silini kopt de bal weg. Andrijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrijašević haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - BAYERN MUNCHEN-MG 0:6

34e minuut.
Andrijašević passt de bal in één keer door. Silini rent richting de bal. Sánchez Álvarez rent richting de bal. Silini verovert de bal door een tackle van achteren. Silini haalt uit met een fantastische trap. Bojdoł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kaczmarek bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaczmarek neemt de hoekschop. Silini is nu in balbezit. Silini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - BAYERN MUNCHEN-MG 0:7

39e minuut.
Nurmikumpu verovert de bal door een tackle van achteren. Benedetti onderschept slim de pass. Benedetti passt de bal zonder na te denken. Silini is nu in balbezit. Silini schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Benedetti speelt de bal door. Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski probeert naar een medespeler te passen. Silini rent richting de bal. Silini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sánchez Álvarez is nu in balbezit. Andrijašević onderschept slim de pass. Andrijašević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC R370M4D4 79%, BAYERN MUNCHEN-MG 21%.
FC R370M4D4 - BAYERN MUNCHEN-MG 0:7

48e minuut.
Piątkowski passt de bal zonder na te denken. Kaczmarek is nu in balbezit. Kaczmarek passt de bal in één keer door. Andrijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrijašević haalt uit met een fantastische trap. Bojdoł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andrijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrijašević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Piątkowski probeert de bal met de borst te controleren. Piątkowski speelt de bal door. Kaczmarek rent richting de bal. Kaczmarek geeft de bal voor. Silini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bojdoł probeert naar een medespeler te passen. Hoffer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Silini de bal onder controle te krijgen. Andrijašević is nu in balbezit. Andrijašević haalt uit met een fantastische trap. Bojdoł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - BAYERN MUNCHEN-MG 0:8

54e minuut.
Şoimaru met een sublieme pass. Silini controleert de bal met de borst. Silini passt de bal in één keer door. Andrijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrijašević draait met de bal, schiet en ... Bojdoł bokst de bal weg. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini draait met de bal, schiet en ... Bojdoł probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andrijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Baziak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andrijašević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piątkowski neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Wałkiewicz is nu in balbezit. Hoffer onderschept slim de pass. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap. Bojdoł probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Kaczmarek de bal. Kaczmarek passt de bal zonder na te denken. Andrijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrijašević geeft een hoge lob. Silini springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat. Silini rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - BAYERN MUNCHEN-MG 0:9

61e minuut.
Wałkiewicz is nu in balbezit. Wałkiewicz passt de bal zonder na te denken. Andrijašević is nu in balbezit. Andrijašević geeft een hoge lob. Silini krijgt zijn hoofd ertegen. Bojdoł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Piątkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Silini de bal. Piątkowski speelt de bal door. Andrijašević rent richting de bal. Andrijašević draait met de bal, schiet en ... Bojdoł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Hoffer met de inworp. Piątkowski speelt de bal door. Silini rent richting de bal. Silini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - BAYERN MUNCHEN-MG 0:10

69e minuut.
Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo geeft een hoge lob. Daar is Scaloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrijašević is nu in balbezit. Andrijašević geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Hoffer verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffer geeft de bal voor. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini draait met de bal, schiet en ... Bojdoł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - BAYERN MUNCHEN-MG 0:11

75e minuut.
Inworp. Scaloni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaczmarek speelt de bal door. Silini rent richting de bal. Silini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bojdoł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - BAYERN MUNCHEN-MG 0:12

76e minuut.
Kurcewicz geeft de bal voor. Inworp. Filardo met een snelle inworp. Silini rent richting de bal. Silini schiet op doel. Bojdoł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Silini is nu in balbezit. Silini geeft de bal voor. Andrijašević rent richting de bal. Andrijašević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - BAYERN MUNCHEN-MG 0:13

78e minuut.
Andrijašević verovert de bal door een tackle van achteren. Andrijašević passt de bal met de wreef. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini haalt uit met een fantastische trap. Bojdoł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - BAYERN MUNCHEN-MG 0:14

79e minuut.
Ntinas heeft problemen om de bal te vangen. Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski probeert naar een medespeler te passen. Silini is nu in balbezit. Silini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bojdoł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski passt de bal in één keer door. Andrijašević is nu in balbezit. Andrijašević schiet op doel. Bojdoł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - BAYERN MUNCHEN-MG 0:15

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kurcewicz trapt de bal weg van het doel. Kaczmarek kopt de bal weg. Andrijašević rent richting de bal. Andrijašević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC R370M4D4 85%, BAYERN MUNCHEN-MG 15%.
FC R370M4D4 - BAYERN MUNCHEN-MG 0:15