Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fastlane FC São Leopoldo-RS
433 Tactiek Attack
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.4 gemiddelde waardering 53.1
poor Schieten formidable
average Passen very good
poor Verdedigen excellent


1e minuut.
Batatais is nu in balbezit. Batatais met een sublieme pass. Cəfərov speelt de bal door. Renna rent richting de bal. Renna schiet op doel. Michelato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brügger rent richting de bal. Brügger haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - São Leopoldo-RS 0:1

4e minuut.
Flausino probeert naar een medespeler te passen. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Wenta geeft een hoge lob. Renna krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Epifanio kopt de bal weg. Arrigone is nu in balbezit. Arrigone geeft een lange en hoge pass. Brügger rent richting de bal. Brügger draait met de bal, schiet en ... Michelato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Flausino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brügger is nu in balbezit. Brügger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flausino passt de bal met de wreef. Cəfərov probeert naar een medespeler te passen. Renna bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klungelig pakt Flausino de bal. Arrigone rent richting de bal. Arrigone passt de bal met de wreef. Brügger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger haalt uit met een fantastische trap. Michelato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Torres kopt de bal weg. Nawotczyński probeert naar een medespeler te passen. Brügger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger draait met de bal, schiet en ... Flausino probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Brügger passt de bal zonder na te denken. Renna rent richting de bal. Renna schiet op doel. Michelato maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Flausino probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - São Leopoldo-RS 0:2

16e minuut.
Batatais kopt de bal weg. Daar is Renna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazzarini rent richting de bal. Renna onderschept slim de pass. Renna geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Flausino met een sublieme pass. Cəfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərov passt de bal met de wreef. Brügger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lazzarini is nu in balbezit. Epifanio onderschept slim de pass. Epifanio speelt de bal door. Brügger rent richting de bal. Brügger haalt uit met een fantastische trap. Michelato bokst de bal weg.

22e minuut.
Cəfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərov geeft de bal voor. Klungelig pakt Brügger de bal. Brügger draait met de bal, schiet en ... Batatais probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - São Leopoldo-RS 0:3

23e minuut.
Renna bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna speelt de bal door. Batatais rent richting de bal. Brügger verovert de bal door een tackle van achteren. Brügger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Batatais onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cəfərov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brügger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - São Leopoldo-RS 0:4

28e minuut.
Wenta speelt de bal door. Renna bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna passt de bal in één keer door. Brügger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Renna heeft problemen om de bal te vangen. Arrigone is nu in balbezit. Arrigone probeert naar een medespeler te passen. Brügger rent richting de bal. Brügger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Batatais heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - São Leopoldo-RS 0:5

34e minuut.
Michelato met een sublieme pass. da Cunha kopt de bal weg. Wenta speelt de bal door. Brügger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - São Leopoldo-RS 0:6

39e minuut.
da Cunha geeft de bal voor. Daar is Batatais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brügger is nu in balbezit. Brügger schiet op doel. Michelato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - São Leopoldo-RS 0:7

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Renna de bal onder controle te krijgen. Arrigone rent richting de bal. Arrigone geeft de bal voor. Wenta geeft een hoge lob. Renna krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fastlane FC 79%, São Leopoldo-RS 21%.
Fastlane FC - São Leopoldo-RS 0:7

46e minuut.
Mniś komt het veld opgelopen. Barros komt het veld opgelopen. Abreu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Renna rent richting de bal. Arrigone bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna rent richting de bal. Renna draait met de bal, schiet en ... Flausino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abreu zal de hoekschop nemen. Wenta heeft problemen om de bal te vangen. Wenta geeft de bal voor. Michelato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Mniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mniś passt de bal in één keer door. Wenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenta geeft een hoge lob. Renna krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Berg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Serrano komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Batatais trapt de bal weg. Barros kopt de bal weg. Flausino probeert de bal met de borst te controleren. Renna rent richting de bal. Renna draait met de bal, schiet en ... Michelato bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Michelato speelt de bal door. Nawotczyński met een sublieme pass. Renna rent richting de bal. Renna geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - São Leopoldo-RS 0:8

55e minuut.
Abreu rent richting de bal. Torres begaat een overtreding. Abreu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nawotczyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Flausino heeft problemen om de bal te vangen. Renna bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Saccomando bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros onderschept slim de pass. Barros passt de bal in één keer door. Mniś is nu in balbezit. Mniś draait met de bal, schiet en ... Michelato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Renna rent richting de bal. Renna haalt uit met een fantastische trap. Michelato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - São Leopoldo-RS 0:9

72e minuut.
Abreu rent richting de bal. Abreu passt de bal in één keer door. Arrigone probeert naar een medespeler te passen. Mniś rent richting de bal. Mniś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Lazzarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrigone is nu in balbezit. Arrigone passt de bal met de wreef. Mniś is nu in balbezit. Mniś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Barros kopt de bal weg. Renna controleert de bal met de borst. Arrigone speelt de bal door. Mniś is nu in balbezit. Mniś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Nawotczyński probeert naar een medespeler te passen. Arrigone bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrigone probeert naar een medespeler te passen. Daar is Renna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński onderschept slim de pass. Nawotczyński speelt de bal door. Daar is Renna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renna haalt uit met een fantastische trap. Michelato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Wenta rent richting de bal. Wenta geeft de bal voor. Renna is nu in balbezit. Renna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - São Leopoldo-RS 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fastlane FC 82%, São Leopoldo-RS 18%.
Fastlane FC - São Leopoldo-RS 0:10