Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartakk onorkk
Agressivo Tactiek 442
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 16.7
very good Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pflaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaume passt de bal zonder na te denken. Lenaers speelt de bal door. Minte is nu in balbezit. Minte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Colatusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaume verovert de bal door een tackle van achteren. Pflaume passt de bal in één keer door. Vaherna is nu in balbezit. Vaherna schiet op doel. Brum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Minte zal de hoekschop nemen. Colatusso kopt de bal weg. Klungelig pakt Peito de Aço de bal. Ossa onderschept slim de pass. Ossa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Inworp. Dziwisz met een snelle inworp. Lenaers probeert naar een medespeler te passen. Vaherna is nu in balbezit. Vaherna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - onorkk 1:0

10e minuut.
Pflaume probeert naar een medespeler te passen. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers speelt de bal door. Daar is Vaherna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaherna draait met de bal, schiet en ... Brum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Lenaers is nu in balbezit. Lenaers passt de bal zonder na te denken. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaherna verovert de bal door een tackle van achteren. Vaherna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ossa geeft een hoge lob. Vaherna rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lenaers neemt de hoekschop. Vaherna springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Prestipino kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lenaers de bal onder controle te krijgen. Vaherna rent richting de bal. Vaherna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vaherna rent richting de bal. Lenaers is nu in balbezit. Lenaers speelt de bal door. Minte is nu in balbezit. Minte haalt uit met een fantastische trap. Paal! Vaherna rent richting de bal. Vaherna haalt uit met een fantastische trap. Brum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - onorkk 2:0

21e minuut.
Galinho is nu in balbezit. Ossa onderschept slim de pass. Ossa met een sublieme pass. Minte rent richting de bal. Minte schiet op doel. Brum bokst de bal weg.

22e minuut.
Doeltrap. Brum trapt de bal weg. Pflaume kopt de bal weg. Minte rent richting de bal. Minte schiet op doel. Brum bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Colatusso geeft een lange en hoge pass. Rezende kopt de bal weg. Vaherna is nu in balbezit. Vaherna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - onorkk 3:0

25e minuut.
Pflaume maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Moraes de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lenaers zal de hoekschop nemen. Vaherna maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - onorkk 4:0

26e minuut.
Rezende met een sublieme pass. Daar is Galinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaherna verovert de bal door een tackle van achteren. Vaherna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brum trapt de bal weg van het doel. Galinho heeft problemen om de bal te vangen. Pflaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaume draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dziwisz passt de bal met de wreef. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers geeft een hoge lob. Vaherna rent richting de bal. Vaherna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ossa verovert de bal door een tackle van achteren. Pflaume is nu in balbezit. Lenaers met een sublieme pass. Minte is nu in balbezit. Minte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vaherna heeft problemen om de bal te vangen. Pflaume is nu in balbezit. Pflaume met een sublieme pass. Vaherna is nu in balbezit. Vaherna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pflaume speelt de bal door. Vaherna rent richting de bal. Vaherna speelt de bal door. Minte bereikt de bal nog maar net als eerste. Minte draait met de bal, schiet en ... Brum bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Prestipino met de inworp. Pflaume controleert de bal met de borst. Pflaume speelt de bal door. Vaherna is nu in balbezit. Vaherna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pflaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaume probeert naar een medespeler te passen. Prestipino speelt de bal door. Vaherna is nu in balbezit. Vaherna schiet op doel. Brum bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lenaers neemt de hoekschop. Klungelig pakt Lugano de bal. Minte rent richting de bal. Minte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartakk 17%, onorkk 83%.
Spartakk - onorkk 4:0

46e minuut.
Minte verovert de bal door een tackle van achteren. Minte passt de bal zonder na te denken. Lenaers speelt de bal door. Vaherna rent richting de bal. Vaherna schiet op doel. Brum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Colatusso is nu in balbezit. Pflaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaume probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vaherna de bal. Vaherna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ambrosio onderschept slim de pass. Ambrosio geeft een hoge lob. Ossa kopt de bal weg. Vaherna is nu in balbezit. Vaherna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inworp. Lugano met de inworp. Lenaers met een sublieme pass. Minte bereikt de bal nog maar net als eerste. Minte haalt uit met een fantastische trap. Brum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - onorkk 5:0

58e minuut.
Lenaers passt de bal met de wreef. Pflaume is nu in balbezit. Colatusso is nu in balbezit. Lenaers rent richting de bal. Lenaers geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lenaers is nu in balbezit. Lenaers passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vaherna de bal. Vaherna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - onorkk 6:0

60e minuut.
Minte onderschept slim de pass. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Minte verovert de bal door een tackle van achteren. Minte haalt uit met een fantastische trap. Brum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - onorkk 7:0

66e minuut.
Pflaume probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moraes de bal. Vaherna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaherna haalt uit met een fantastische trap. Brum werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lugano is nu in balbezit. Minte onderschept slim de pass. Minte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pflaume met een sublieme pass. Minte bereikt de bal nog maar net als eerste. Minte geeft de bal voor. Vaherna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaherna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lenaers rent richting de bal. Lenaers met een sublieme pass. Minte bereikt de bal nog maar net als eerste. Minte schiet op doel. Brum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - onorkk 8:0

76e minuut.
Prestipino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Lenaers de bal. Lenaers passt de bal in één keer door. Vaherna is nu in balbezit. Vaherna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - onorkk 9:0

78e minuut.
Lenaers probeert naar een medespeler te passen. Vaherna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaherna speelt de bal door. Minte is nu in balbezit. Minte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Brum trapt de bal weg van het doel. Lenaers rent richting de bal. Lenaers passt de bal met de wreef. Minte bereikt de bal nog maar net als eerste. Minte draait met de bal, schiet en ... Brum bokst de bal weg.

81e minuut.
Minte verovert de bal door een tackle van achteren. Lenaers met een sublieme pass. Vaherna is nu in balbezit. Vaherna haalt uit met een fantastische trap. Brum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - onorkk 10:0

86e minuut.
Doeltrap. Brum met een harde bal richting middenveld. Lenaers kopt de bal weg. Vaherna rent richting de bal. Vaherna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziwisz met de inworp. Minte geeft de bal voor. Vaherna is nu in balbezit. Vaherna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartakk 12%, onorkk 88%.
Spartakk - onorkk 10:0