Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.08
  • Stadion: Carnaval Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1475
Carnaval Raijin Strikers
contravolantes Tactiek 352
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 36.1
solid Schieten average
good Passen average
very good Verdedigen good


2e minuut.
Tărăşilă met een sublieme pass. Dylewski rent richting de bal. Dylewski passt de bal in één keer door. Montana is nu in balbezit. Montana schiet op doel. Conrado bokst de bal weg.

5e minuut.
Romero kopt de bal weg. Klungelig pakt Oltean de bal. Oltean met een sublieme pass. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Úri probeert naar een medespeler te passen. Rissi heeft problemen om de bal te vangen. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski haalt uit met een fantastische trap. Conrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnaval - Raijin Strikers 1:0

10e minuut.
Montana rent richting de bal. Rissi is nu in balbezit. Montana verovert de bal door een tackle van achteren. Montana schiet op doel. Conrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnaval - Raijin Strikers 2:0

14e minuut.
Valdo probeert naar een medespeler te passen. Lisota geeft de bal voor. Daar is Rissi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dylewski rent richting de bal. Dylewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
trapt de bal weg van het doel. Tărăşilă kopt de bal weg. Romero heeft problemen om de bal te vangen. Montana is nu in balbezit. Montana draait met de bal, schiet en ... Conrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Rissi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Úri met een snelle inworp. Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Zimmerbauer de bal. Oltean speelt de bal door. Tărăşilă probeert naar een medespeler te passen. Montana rent richting de bal. Montana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Oltean raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dodrescu komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Zimmerbauer rent richting de bal. Úri onderschept slim de pass. Úri probeert naar een medespeler te passen. Montana is nu in balbezit. Montana haalt uit met een fantastische trap. Conrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montana rent richting de bal. Montana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carnaval - Raijin Strikers 3:0

41e minuut.
Cattonaro kopt de bal weg. Daar is Mazaropi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tărăşilă met een sublieme pass. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnaval - Raijin Strikers 4:0

42e minuut.
Queirós probeert naar een medespeler te passen. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana onderschept slim de pass. Montana draait met de bal, schiet en ... Conrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnaval - Raijin Strikers 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnaval 29%, Raijin Strikers 71%.
Carnaval - Raijin Strikers 5:0

59e minuut.
Brzydkowski rent richting de bal. Brzydkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Úri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana draait met de bal, schiet en ... Conrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Úri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romero rent richting de bal. Montana onderschept slim de pass. Montana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Daar is , maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. met een sublieme pass. Tărăşilă is nu in balbezit. Tărăşilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tărăşilă heeft problemen om de bal te vangen. Tărăşilă speelt de bal door. Montana is nu in balbezit. Montana haalt uit met een fantastische trap. Conrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnaval - Raijin Strikers 6:0

67e minuut.
Valdo probeert naar een medespeler te passen. Rissi speelt de bal door. Brzydkowski is nu in balbezit. Brzydkowski met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Dylewski onderschept slim de pass. Tărăşilă is nu in balbezit. Tărăşilă passt de bal zonder na te denken. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Arventi rent richting de bal. Arventi geeft een hoge lob. Dylewski kopt de bal weg. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dylewski rent richting de bal. Dylewski haalt uit met een fantastische trap. Conrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Úri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romero rent richting de bal. Montana begaat een overtreding. Romero roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Romero kan niet meer verder spelen. Thiesen komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Tărăşilă is nu in balbezit. Tărăşilă geeft een hoge lob. Montana is nu in balbezit. Montana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carnaval - Raijin Strikers 7:0

89e minuut.
Úri onderschept slim de pass. Úri met een sublieme pass. Rissi is nu in balbezit. Dylewski onderschept slim de pass. Dylewski schiet op doel. Conrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnaval - Raijin Strikers 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnaval 34%, Raijin Strikers 66%.
Carnaval - Raijin Strikers 8:0