Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Flamengo-RO Super Milan
352 Tactiek Jair
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 44.9
weak Schieten solid
weak Passen solid
weak Verdedigen average


2e minuut.
Jaroszyński probeert naar een medespeler te passen. do Amaral rent richting de bal. do Amaral met een sublieme pass. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Imperador rent richting de bal. Romero onderschept slim de pass. Romero passt de bal met de wreef. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Sobrino is nu in balbezit. Romero onderschept slim de pass. Romero met een sublieme pass. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Szulgo passt de bal zonder na te denken. do Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. do Amaral passt de bal met de wreef. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Romero is nu in balbezit. Romero speelt de bal door. Saarilehto speelt de bal door. Daar is O`Neil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Neil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
do Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. do Amaral probeert naar een medespeler te passen. Saarilehto met een sublieme pass. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Imperador passt de bal in één keer door. Kvalta speelt de bal door. Saarilehto met een sublieme pass. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Super Milan 0:1

39e minuut.
O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Facoura is nu in balbezit. O`Neil verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neil draait met de bal, schiet en ... probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Super Milan 0:2

41e minuut.
Saarilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil rent richting de bal. Romero is nu in balbezit. Romero schiet op doel. maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Super Milan 0:3

44e minuut.
do Amaral passt de bal met de wreef. O`Neil met een sublieme pass. Romero rent richting de bal. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Flamengo-RO 74%, Super Milan 26%.
FC Flamengo-RO - Super Milan 0:3

48e minuut.
Kvalta met een sublieme pass. Poioco met een sublieme pass. Bahçevan is nu in balbezit. do Amaral onderschept slim de pass. do Amaral geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Moros probeert naar een medespeler te passen. Saarilehto probeert naar een medespeler te passen. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ... probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Super Milan 0:4

55e minuut.
Jaroszyński passt de bal zonder na te denken. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero passt de bal met de wreef. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil schiet op doel. bokst de bal weg. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero schiet op doel. werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Super Milan 0:5

61e minuut.
Jaroszyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Sobrino de bal. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil schiet op doel. Romero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Saarilehto kopt de bal weg. Romero rent richting de bal. Romero passt de bal zonder na te denken. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Saarilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarilehto passt de bal zonder na te denken. Daar is O`Neil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero schiet op doel. verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Super Milan 0:6

74e minuut.
Jaroszyński verovert de bal door een tackle van achteren. do Amaral geeft de bal voor. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Super Milan 0:7

75e minuut.
Jaroszyński rent richting de bal. Imperador begaat een overtreding. Jaroszyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kvalta komt bij de bal en schiet. maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Super Milan 0:8

78e minuut.
Kvalta met een sublieme pass. Romero is nu in balbezit. Romero passt de bal met de wreef. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
do Amaral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kvalta geeft een lange en hoge pass. Facoura heeft problemen om de bal te vangen. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Super Milan 0:9

84e minuut.
Kvalta speelt de bal door. Romero rent richting de bal. Romero passt de bal met de wreef. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński schiet op doel. verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Flamengo-RO 70%, Super Milan 30%.
FC Flamengo-RO - Super Milan 0:9