Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC da ILHA WashingtonFc
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ambrosio met een sublieme pass. Acerola is nu in balbezit. Acerola passt de bal in één keer door. Japinha is nu in balbezit. Japinha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cavalcanti probeert de bal aan de voet te houden. Cavalcanti passt de bal in één keer door. Garotinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garotinho schiet op doel. Rocinha bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC da ILHA - WashingtonFc 1:0

20e minuut.
Munhoz geeft een hoge lob. Inworp. Prata met een snelle inworp. Japinha is nu in balbezit. Japinha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Sorin speelt de bal door. Garotinho is nu in balbezit. Cavalcanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Garotinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garotinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC da ILHA - WashingtonFc 2:0

28e minuut.
Acerola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sena de bal. Cavalcanti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cavalcanti naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete geeft een lange en hoge pass. Munhoz rent richting de bal. Acerola verovert de bal door een tackle van achteren. Acerola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC da ILHA 41%, WashingtonFc 59%.
FC da ILHA - WashingtonFc 2:0

51e minuut.
Rigon speelt de bal door. Carmona rent richting de bal. Carmona probeert naar een medespeler te passen. Garotinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garotinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Righetto is nu in balbezit. Righetto geeft de bal voor. Carmona is nu in balbezit. Garotinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garotinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Valentin rent richting de bal. Valentin geeft een lange en hoge pass. Pena speelt de bal door. Garotinho is nu in balbezit. Garotinho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC da ILHA - WashingtonFc 3:0

89e minuut.
Daar is Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Japinha is nu in balbezit. Japinha passt de bal in één keer door. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC da ILHA 45%, WashingtonFc 55%.
FC da ILHA - WashingtonFc 3:0