Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.09
  • Stadion: Vasco FCR Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2017
Vasco FCR managerpro
Tática 2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
36.8 gemiddelde waardering 18.8
goed Schieten slecht
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Silveira is nu in balbezit. Krejč verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa rent richting de bal. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. Rocinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - managerpro 1:0

3e minuut.
Krejč bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejč passt de bal in één keer door. Sansone is nu in balbezit. Sansone geeft een hoge lob. Krejč kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Krejč speelt de bal door. Chiţa controleert de bal met de borst. Fininho rent richting de bal. Chiţa onderschept slim de pass. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rocinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Risadinha de bal. Sansone is nu in balbezit. Sansone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - managerpro 2:0

16e minuut.
Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silveira. Silveira krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Chiţa rent richting de bal. Chiţa passt de bal met de wreef. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone draait met de bal, schiet en ... Rocinha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Bardi is nu in balbezit. Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardi onderschept slim de pass. Bardi geeft de bal voor. Chiţa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Michon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Krejč de bal. Krejč passt de bal met de wreef. Sansone rent richting de bal. Sansone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Chiţa de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Michon zal de hoekschop nemen. Krejč is nu in balbezit. Krejč probeert naar een medespeler te passen. Risadinha heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Chiţa is nu in balbezit. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal zonder na te denken. Bardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Castro met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michon met de inworp. Krejč is nu in balbezit. Krejč geeft een lange en hoge pass. Rocinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - managerpro 3:0

38e minuut.
Krejč met een sublieme pass. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone haalt uit met een fantastische trap. Risadinha probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - managerpro 4:0

41e minuut.
Silveira heeft problemen om de bal te vangen. Krejč bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejč probeert naar een medespeler te passen. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pelágio rent richting de bal. Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Polak speelt de bal door. Sansone is nu in balbezit. Sansone draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco FCR 26%, managerpro 74%.
Vasco FCR - managerpro 4:0

49e minuut.
Silveira kopt de bal weg. Tampsi geeft een hoge lob. Castro is nu in balbezit. Chiţa onderschept slim de pass. Chiţa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Getiren probeert naar een medespeler te passen. Krejč kopt de bal weg. Daar is Fininho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - managerpro 5:0

56e minuut.
Krejč passt de bal in één keer door. Risadinha heeft problemen om de bal te vangen. Sansone rent richting de bal. Sansone draait met de bal, schiet en ... Rocinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - managerpro 6:0

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sansone stond buitenspel. Kallinger komt het veld opgelopen. Kecman komt het veld opgelopen. Villalta komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Chiţa schiet op doel. Doeltrap. Rocinha met een harde bal richting middenveld. Michon bereikt de bal nog maar net als eerste. Michon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tampsi rent richting de bal. Pezzi verovert de bal door een tackle van achteren. Michon begaat een overtreding. Michon krijgt een gele kaart. Pezzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cuzuban komt het veld opgelopen. Gromadzki komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Michon rent richting de bal. Michon met een sublieme pass. Villalta is nu in balbezit. Villalta geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - managerpro 7:0

69e minuut.
Muniz is nu in balbezit. Villalta onderschept slim de pass. Villalta geeft een hoge lob. Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Gromadzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallinger is nu in balbezit. Gromadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - managerpro 8:0

71e minuut.
Tampsi speelt de bal door. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silveira. Silveira krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Villalta speelt de bal door. Kallinger speelt de bal door. Gromadzki rent richting de bal. Gromadzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - managerpro 9:0

78e minuut.
Pezzi is nu in balbezit. Pezzi geeft een hoge lob. Inworp. Michon met de inworp. Kallinger probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - managerpro 10:0

81e minuut.
Villalta speelt de bal door. Kallinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallinger passt de bal met de wreef. Cuzuban is nu in balbezit. Cuzuban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Risadinha met een harde bal richting middenveld. Michon kopt de bal weg. Cuzuban rent richting de bal. Gromadzki heeft problemen om de bal te vangen. Gromadzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tampsi is nu in balbezit. Kallinger is nu in balbezit. Kallinger probeert naar een medespeler te passen. Cuzuban rent richting de bal. Cuzuban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - managerpro 11:0

88e minuut.
Tampsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tampsi passt de bal in één keer door. Cuzuban is nu in balbezit. Cuzuban schiet op doel. Rocinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - managerpro 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco FCR 22%, managerpro 78%.
Vasco FCR - managerpro 12:0