Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luizerense Vilavelhense
quadrado c1 Tactiek 433
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 22.5
uitstekend Schieten slecht
matig Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Arriaga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jamelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alcino rent richting de bal. Alcino haalt uit met een fantastische trap. Pedrosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Arriaga passt de bal in één keer door. Abuda is nu in balbezit. Abuda met een sublieme pass. Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Arriaga geeft een hoge lob. Alcino probeert de bal aan de voet te houden. Argeşeanu kopt de bal weg. Alcino is nu in balbezit. Alcino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vibhuti speelt de bal door. Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu passt de bal met de wreef. Alcino is nu in balbezit. Alcino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Alcino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arriaga de bal onder controle te krijgen. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino onderschept slim de pass. Alcino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade verovert de bal door een tackle van achteren. Trindade probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alcino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gonçalves verovert de bal door een tackle van achteren. Alcino verovert de bal door een tackle van achteren. Alcino met een sublieme pass. Argeşeanu rent richting de bal. Argeşeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Becker kopt de bal weg. Rolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino onderschept slim de pass. Alcino haalt uit met een fantastische trap. Pedrosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vilavelhense 1:0

21e minuut.
Arriaga speelt de bal door. Daar is Gonçalves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcino is nu in balbezit. Alcino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vilavelhense 2:0

23e minuut.
Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade onderschept slim de pass. Alcino is nu in balbezit. Alcino draait met de bal, schiet en ... Pedrosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Vibhuti rent richting de bal. Vibhuti passt de bal met de wreef. Alcino rent richting de bal. Alcino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vilavelhense 3:0

30e minuut.
Vibhuti met een sublieme pass. Argeşeanu heeft problemen om de bal te vangen. Argeşeanu speelt de bal door. Klungelig pakt Alcino de bal. Alcino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Argeşeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Argeşeanu passt de bal zonder na te denken. Rolha rent richting de bal. Alcino verovert de bal door een tackle van achteren. Alcino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vilavelhense 4:0

37e minuut.
Vibhuti is nu in balbezit. Vibhuti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alcino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argeşeanu rent richting de bal. Argeşeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vilavelhense 5:0

39e minuut.
Alcino is nu in balbezit. Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonçalves verovert de bal door een tackle van achteren. Alcino verovert de bal door een tackle van achteren. Alcino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Klungelig pakt Gonçalves de bal. Jamelli met een sublieme pass. Alcino is nu in balbezit. Alcino schiet op doel. Pedrosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vilavelhense 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luizerense 25%, Vilavelhense 75%.
Luizerense - Vilavelhense 6:0

50e minuut.
Bonilha verovert de bal door een tackle van achteren. Vibhuti rent richting de bal. Vibhuti met een sublieme pass. Klungelig pakt Alcino de bal. Alcino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu onderschept slim de pass. Argeşeanu probeert naar een medespeler te passen. Alcino is nu in balbezit. Alcino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vibhuti geeft de bal voor. Alcino is nu in balbezit. Rolha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rolha krijgt een gele kaart. Alcino raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Alcino neemt zijn aanloop. Pedrosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vilavelhense 7:0

55e minuut.
Daar is Sobis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobis probeert naar een medespeler te passen. Gonçalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino onderschept slim de pass. Alcino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sobis kopt de bal weg. Jamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamelli speelt de bal door. Alcino heeft problemen om de bal te vangen. Alcino draait met de bal, schiet en ... Pedrosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Rolha de bal. Argeşeanu rent richting de bal. Argeşeanu draait met de bal, schiet en ... Pedrosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Daar is Argeşeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simplício rent richting de bal. Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino rent richting de bal. Alcino schiet op doel. Paal! Pedrosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Trindade passt de bal zonder na te denken. Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu passt de bal in één keer door. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino haalt uit met een fantastische trap. Pedrosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arriaga de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jamelli zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

73e minuut.
Jamelli met een snelle inworp. Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu geeft de bal voor. Trindade rent richting de bal. Trindade draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Jamelli is nu in balbezit. Jamelli passt de bal in één keer door. Alcino heeft problemen om de bal te vangen. Alcino haalt uit met een fantastische trap. Pedrosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vilavelhense 8:0

77e minuut.
Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade passt de bal in één keer door. Argeşeanu heeft problemen om de bal te vangen. Alcino rent richting de bal. Alcino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vilavelhense 9:0

80e minuut.
Jamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker rent richting de bal. Becker met een sublieme pass. Alcino rent richting de bal. Alcino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rolha is nu in balbezit. Rolha geeft de bal voor. Becker kopt de bal weg. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vilavelhense 10:0

84e minuut.
Jamelli passt de bal met de wreef. Vibhuti is nu in balbezit. Vibhuti passt de bal zonder na te denken. Argeşeanu heeft problemen om de bal te vangen. Argeşeanu draait met de bal, schiet en ... Pedrosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Cocito bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker onderschept slim de pass. Becker probeert naar een medespeler te passen. Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luizerense 13%, Vilavelhense 87%.
Luizerense - Vilavelhense 10:0