Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proletário Gememeuno
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Menezes passt de bal met de wreef. Gutemberg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menezes. Menezes krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Menezes verovert de bal door een tackle van achteren. Menezes speelt de bal door. Aleixo is nu in balbezit. Aleixo schiet op doel. Rossignoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ribas probeert naar een medespeler te passen. Falcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcão passt de bal zonder na te denken. Daar is Leme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leme haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Menezes kopt de bal weg. Falcão rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinga. Pinga krijgt een gele kaart. Falcão wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Gutemberg is nu in balbezit. Gutemberg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Regueira met een snelle inworp. Menezes geeft een lange en hoge pass. Ribas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ribas trapt de bal weg van het doel. da Guia kopt de bal weg. Daar is Aleixo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleixo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proletário 54%, Gememeuno 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Proletário - Gememeuno 0:0

49e minuut.
Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza onderschept slim de pass. Piazza probeert naar een medespeler te passen. Leme is nu in balbezit. Leme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Menezes is nu in balbezit. Menezes geeft een lange en hoge pass. Batatais is nu in balbezit. Batatais draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Proletário - Gememeuno 1:0

72e minuut.
Falcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcão passt de bal in één keer door. Aleixo bereikt de bal nog maar net als eerste. Batatais rent richting de bal. Batatais draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
da Guia rent richting de bal. Menezes verovert de bal door een tackle van achteren. Menezes probeert naar een medespeler te passen. Leme is nu in balbezit. Leme draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proletário 45%, Gememeuno 55%.
Proletário - Gememeuno 1:0