Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vilavelhense Brasil de PelotasS
433 Tactiek 451
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 21.9
weak Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Arriaga rent richting de bal. Parnaíba verovert de bal door een tackle van achteren. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnaíba onderschept slim de pass. Parnaíba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Gonçalves verovert de bal door een tackle van achteren. Sobis is nu in balbezit. Sobis geeft een lange en hoge pass. Pavanati rent richting de bal. Pavanati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sobis geeft een lange en hoge pass. Parnaíba met een sublieme pass. Gonçalves kopt de bal weg. Cocito is nu in balbezit. Cocito haalt uit met een fantastische trap. Parnaíba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Salgado geeft een lange en hoge pass. Sobis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobis speelt de bal door. Cocito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vilavelhense - Brasil de PelotasS 1:0

41e minuut.
Cocito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobis rent richting de bal. Sobis geeft de bal voor. Pavanati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vilavelhense 48%, Brasil de PelotasS 52%.
Vilavelhense - Brasil de PelotasS 1:0

52e minuut.
Pereira speelt de bal door. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnaíba verovert de bal door een tackle van achteren. Parnaíba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vilavelhense - Brasil de PelotasS 1:1

55e minuut.
Sobis probeert de bal aan de voet te houden. Pucci is nu in balbezit. Sobis met een sublieme pass. Pavanati is nu in balbezit. Pavanati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Parnaíba met een harde bal richting middenveld. Daar is Gonçalves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neves rent richting de bal. Neves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Travolta rent richting de bal. Sobis onderschept slim de pass. Cocito is nu in balbezit. Sobis is nu in balbezit. Sobis haalt uit met een fantastische trap. Parnaíba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Arriaga speelt de bal door. Pereira rent richting de bal. Met opzet legt Bonilha zijn tegenspeler op de grond. Bonilha krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta met een sublieme pass. Ameli met een sublieme pass. Parnaíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnaíba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pucci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simplício met de inworp. Sobis controleert de bal met de borst. Sobis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rolha rent richting de bal. Neves onderschept slim de pass. Neves speelt de bal door. Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vilavelhense 45%, Brasil de PelotasS 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vilavelhense - Brasil de PelotasS 1:1