Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Força Azul Luizerense
Normal Tactiek quadrado c1
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 47.4
average Schieten excellent
weak Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Amacker heeft problemen om de bal te vangen. Dashi rent richting de bal. Macovei rent richting de bal. Dashi onderschept slim de pass. Dashi schiet op doel. Muciek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Şahiner rent richting de bal. Botili onderschept slim de pass. Botili passt de bal zonder na te denken. Dashi is nu in balbezit. Dashi schiet op doel. Muciek bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Dashi rent richting de bal. Dashi passt de bal met de wreef. Machida is nu in balbezit. Machida schiet op doel. Muciek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Força Azul - Luizerense 0:1

29e minuut.
Larrea García bereikt de bal nog maar net als eerste. Vibhuti onderschept slim de pass. Vibhuti passt de bal in één keer door. Machida heeft problemen om de bal te vangen. Machida haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pinceli kopt de bal weg. Machida rent richting de bal. Dashi is nu in balbezit. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Força Azul - Luizerense 0:2

40e minuut.
Botili onderschept slim de pass. Botili probeert naar een medespeler te passen. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Garth de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Becker komt het veld opgelopen. Alcino komt het veld opgelopen. Dodge komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Força Azul 76%, Luizerense 24%.
Força Azul - Luizerense 0:2

48e minuut.
Pisetta heeft problemen om de bal te vangen. Botili rent richting de bal. Vibhuti probeert naar een medespeler te passen. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Cabrejos komt het veld opgelopen. Pacheco komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. Alcino kopt de bal weg. Daar is Machida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pacheco passt de bal zonder na te denken. Vibhuti rent richting de bal. Vibhuti passt de bal met de wreef. Daar is Alcino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Becker passt de bal met de wreef. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan schiet op doel. Cabrejos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dodge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Força Azul - Luizerense 1:2

55e minuut.
Inworp. Nonato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alcino speelt de bal door. Klungelig pakt Machida de bal. Machida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Força Azul - Luizerense 1:3

57e minuut.
Nonato geeft de bal voor. Alcino kan de bal niet met de borst controleren. Machida rent richting de bal. Alcino is nu in balbezit. Alcino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Vibhuti passt de bal met de wreef. Machida is nu in balbezit. Machida passt de bal met de wreef. Alcino rent richting de bal. Alcino draait met de bal, schiet en ... Muciek bokst de bal weg.

69e minuut.
Macovei rent richting de bal. Macovei geeft een hoge lob. Castro geeft de bal voor. Alcino rent richting de bal. Alcino schiet op doel. Muciek bokst de bal weg.

75e minuut.
Şahiner is nu in balbezit. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Daar is Machida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machida draait met de bal, schiet en ... Muciek bokst de bal weg.

81e minuut.
Machida probeert de bal met de borst te controleren. Machida passt de bal met de wreef. Alcino rent richting de bal. Alcino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Alcino de bal. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino draait met de bal, schiet en ... Muciek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Força Azul - Luizerense 1:4

85e minuut.
Czerbniak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacheco met een snelle inworp. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Czerbniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machida rent richting de bal. Machida passt de bal zonder na te denken. Daar is Alcino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Força Azul - Luizerense 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Força Azul 77%, Luizerense 23%.
Força Azul - Luizerense 1:5