Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
diaslaisa1 Sulista F. C.
Normal Tactiek Nova
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 41.3
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


12e minuut.
Dařbujan passt de bal zonder na te denken. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra geeft een lange en hoge pass. Isoaho is nu in balbezit. Isoaho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cavalieri geeft een hoge lob. Lučin is nu in balbezit. Dařbujan probeert naar een medespeler te passen. Gamarra rent richting de bal. Gamarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
diaslaisa1 - Sulista F. C. 0:1

20e minuut.
Polko rent richting de bal. Pinho verovert de bal door een tackle van achteren. Pinho probeert naar een medespeler te passen. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kimmann geeft een lange en hoge pass. Daar is Mosquito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polko bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko haalt uit met een fantastische trap. Lisboa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
diaslaisa1 - Sulista F. C. 0:2

36e minuut.
Wink speelt de bal door. Serelepe rent richting de bal. Serelepe met een sublieme pass. Villa rent richting de bal. Villa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dařbujan kopt de bal weg. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra passt de bal zonder na te denken. Isoaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Isoaho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dařbujan met een snelle inworp. Isoaho rent richting de bal. Mamute maakt een afschuwelijke overtreding. Isoaho moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Isoaho kan niet meer verder spelen. Kuńczak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diaslaisa1 65%, Sulista F. C. 35%.
diaslaisa1 - Sulista F. C. 0:2

47e minuut.
Wink is nu in balbezit. Dařbujan onderschept slim de pass. Dařbujan passt de bal in één keer door. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kuńczak rent richting de bal. Kuńczak geeft een hoge lob. Stelzer rent richting de bal. Lučin onderschept slim de pass. Lučin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Serelepe rent richting de bal. Betancourt onderschept slim de pass. Betancourt passt de bal met de wreef. Gamarra rent richting de bal. Gamarra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dařbujan geeft een hoge lob. Kuńczak rent richting de bal. Kuńczak passt de bal met de wreef. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
diaslaisa1 - Sulista F. C. 0:3

61e minuut.
Stelzer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dařbujan de bal onder controle te krijgen. Dařbujan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gamarra de bal. Gamarra schiet op doel. Paal!

69e minuut.
Betancourt met een sublieme pass. Dařbujan probeert naar een medespeler te passen. Gamarra rent richting de bal. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. Lisboa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
diaslaisa1 - Sulista F. C. 0:4

70e minuut.
Cândido bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko onderschept slim de pass. Polko passt de bal zonder na te denken. Kuńczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuńczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
diaslaisa1 - Sulista F. C. 0:5

72e minuut.
Mamute geeft een hoge lob. Gamarra is nu in balbezit. Pinho is nu in balbezit. Gamarra verovert de bal door een tackle van achteren. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuńczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuńczak haalt uit met een fantastische trap. Lisboa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wink probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuńczak rent richting de bal. Kuńczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
diaslaisa1 - Sulista F. C. 0:6

74e minuut.
Dařbujan is nu in balbezit. Dařbujan passt de bal zonder na te denken. Mosquito met een sublieme pass. Kuńczak is nu in balbezit. Kuńczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
diaslaisa1 - Sulista F. C. 0:7

82e minuut.
Daar is Dařbujan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dařbujan geeft een lange en hoge pass. Gamarra rent richting de bal. Gamarra schiet op doel. Lisboa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
diaslaisa1 - Sulista F. C. 0:8

83e minuut.
Kuńczak is nu in balbezit. Kuńczak geeft een hoge lob. Polko rent richting de bal. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mosquito geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dařbujan met de inworp. Polko heeft problemen om de bal te vangen. Polko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lučin met een snelle inworp. Dařbujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařbujan probeert naar een medespeler te passen. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cândido verovert de bal door een tackle van achteren. Cândido passt de bal met de wreef. Botero rent richting de bal. Serelepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Serelepe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diaslaisa1 67%, Sulista F. C. 33%.
diaslaisa1 - Sulista F. C. 0:8