Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CaioAndFC Ubiratã Esporte Clube
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Lima geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patropi met een snelle inworp. Cabral is nu in balbezit. Cabral geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti is nu in balbezit. Cabral maakt een afschuwelijke overtreding. Cabral krijgt een gele kaart. Zanotti raakt geblesseerd tijdens het duel. Pêra met een snel genomen vrije trap. Lira heeft problemen om de bal te vangen. Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cabral met een sublieme pass. Patropi rent richting de bal. Patropi passt de bal zonder na te denken. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lima heeft problemen om de bal te vangen. Patropi onderschept slim de pass. Patropi passt de bal met de wreef. Bonilha is nu in balbezit. Bonilha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CaioAndFC - Ubiratã Esporte Clube 1:0

26e minuut.
Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral rent richting de bal. Zanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral onderschept slim de pass. Cabral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CaioAndFC - Ubiratã Esporte Clube 2:0

33e minuut.
Cabral onderschept slim de pass. Cabral passt de bal met de wreef. Bonilha rent richting de bal. Bonilha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CaioAndFC - Ubiratã Esporte Clube 3:0

38e minuut.
Meireles rent richting de bal. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meireles. Meireles krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Pimentel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paraviso komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CaioAndFC 38%, Ubiratã Esporte Clube 62%.
CaioAndFC - Ubiratã Esporte Clube 3:0

49e minuut.
Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Meireles verovert de bal door een tackle van achteren. Meireles geeft een lange en hoge pass. Bonilha maakt een snoekduik en kopt de bal. Romano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CaioAndFC - Ubiratã Esporte Clube 4:0

51e minuut.
Vilar is nu in balbezit. Paraviso is nu in balbezit. Vilar is nu in balbezit. Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraviso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraviso onderschept slim de pass. Pimentel is nu in balbezit. Paraviso verovert de bal door een tackle van achteren. Paraviso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Marinho trapt de bal weg van het doel. Zanotti kopt de bal weg. Pêra is nu in balbezit. Paraviso onderschept slim de pass. Paraviso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Medeiros rent richting de bal. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres met een sublieme pass. Daar is Paraviso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraviso haalt uit met een fantastische trap. Paal! Marinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Inworp. Zanotti met een snelle inworp. Lima heeft problemen om de bal te vangen. Cabral is nu in balbezit. Cabral haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zanotti kopt de bal weg. Klungelig pakt Vilar de bal. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraviso onderschept slim de pass. Paraviso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CaioAndFC - Ubiratã Esporte Clube 4:1

69e minuut.
Bonilha is nu in balbezit. Cunha is nu in balbezit. Bonilha onderschept slim de pass. Cabral rent richting de bal. Cabral schiet op doel. Romano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Torres geeft een lange en hoge pass. Pimentel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vilar is nu in balbezit. Vilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CaioAndFC - Ubiratã Esporte Clube 4:2

75e minuut.
Daar is Medeiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een lange en hoge pass. Vilar is nu in balbezit. Vilar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cunha geeft een lange en hoge pass. Vilar controleert de bal met de borst. Meireles rent richting de bal. Vilar verovert de bal door een tackle van achteren. Vilar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CaioAndFC 59%, Ubiratã Esporte Clube 41%.
CaioAndFC - Ubiratã Esporte Clube 4:2