Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.11
  • Stadion: JFSilva Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2759
JFSilva Colinas F.c
Normal Tactiek A-2
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 42.4
poor Schieten good
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Quintanilha passt de bal in één keer door. Tulp rent richting de bal. Tulp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Morariu de bal. Morariu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - Colinas F.c 0:1

5e minuut.
Vaz geeft een hoge lob. Cocito kopt de bal weg. Paulino heeft problemen om de bal te vangen. Varholak is nu in balbezit. Varholak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Pytelka de bal. Parască geeft een hoge lob. Morariu kopt de bal weg. Tulp is nu in balbezit. Tulp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kříž is nu in balbezit. Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha probeert naar een medespeler te passen. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - Colinas F.c 0:2

14e minuut.
Agăt is nu in balbezit. Agăt speelt de bal door. Quintanilha geeft een hoge lob. Tulp rent richting de bal. Tulp draait met de bal, schiet en ... Potro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - Colinas F.c 0:3

16e minuut.
Patola geeft een hoge lob. Inworp. Quintanilha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varholak rent richting de bal. Varholak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tulp rent richting de bal. Tulp draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - Colinas F.c 0:4

17e minuut.
Cearense passt de bal zonder na te denken. Rosendo met een sublieme pass. Quintanilha met een sublieme pass. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pytelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytelka passt de bal met de wreef. Agăt geeft de bal voor. Tulp kopt de bal weg. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - Colinas F.c 0:5

26e minuut.
Paulino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytelka verovert de bal door een tackle van achteren. Pytelka passt de bal zonder na te denken. Tulp rent richting de bal. Tulp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - Colinas F.c 0:6

32e minuut.
Morariu rent richting de bal. Paulino bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu onderschept slim de pass. Morariu schiet op doel. Potro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - Colinas F.c 0:7

35e minuut.
Potro trapt de bal weg van het doel. Pytelka kopt de bal weg. Romano heeft problemen om de bal te vangen. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pytelka met een snelle inworp. Varholak is nu in balbezit. Varholak geeft een lange en hoge pass. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp haalt uit met een fantastische trap. Potro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Romano de bal. Tulp is nu in balbezit. Tulp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Perrotta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pytelka met een snelle inworp. Morariu controleert de bal met de borst. Morariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - Colinas F.c 0:8

45e minuut.
Pytelka passt de bal met de wreef. Morariu is nu in balbezit. Morariu met een sublieme pass. Tulp rent richting de bal. Tulp schiet op doel. Potro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JFSilva 76%, Colinas F.c 24%.
JFSilva - Colinas F.c 0:8

46e minuut.
Cearense rent richting de bal. Varholak onderschept slim de pass. Varholak passt de bal in één keer door. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Paulino rent richting de bal. Pytelka verovert de bal door een tackle van achteren. Pytelka passt de bal met de wreef. Tulp is nu in balbezit. Tulp draait met de bal, schiet en ... Potro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morariu heeft problemen om de bal te vangen. Morariu draait met de bal, schiet en ... Potro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Bentos komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Doeltrap. Potro trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Pytelka de bal onder controle te krijgen. Pytelka geeft een lange en hoge pass. Bentos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Romano rent richting de bal. Varholak onderschept slim de pass. Varholak geeft een hoge lob. Bentos krijgt zijn hoofd ertegen. Potro probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Cocito met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Varholak de bal. Varholak geeft een lange en hoge pass. Bentos kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Bentos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentos probeert naar een medespeler te passen. Tulp is nu in balbezit. Tulp haalt uit met een fantastische trap. Potro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - Colinas F.c 0:9

60e minuut.
Pytelka speelt de bal door. Bentos is nu in balbezit. Bentos passt de bal zonder na te denken. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Paulino is nu in balbezit. Pytelka onderschept slim de pass. Pytelka speelt de bal door. Tulp heeft problemen om de bal te vangen. Tulp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tulp is nu in balbezit. Cocito rent richting de bal. Tulp onderschept slim de pass. Tulp draait met de bal, schiet en ... Potro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - Colinas F.c 0:10

77e minuut.
Varholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Varholak geeft een hoge lob. Bentos kopt de bal weg. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha geeft een lange en hoge pass. Patola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tulp is nu in balbezit. Tulp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pytelka kopt de bal weg. Klungelig pakt Zulu de bal. Quintanilha geeft de bal voor. Bentos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tulp passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Cocito de bal onder controle te krijgen. Tulp is nu in balbezit. Tulp draait met de bal, schiet en ... Potro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JFSilva - Colinas F.c 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JFSilva 75%, Colinas F.c 25%.
JFSilva - Colinas F.c 0:11