Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico mineiro Sulista F. C.
Normal Tactiek Nova
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 38.2
matig Schieten matig
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Klungelig pakt Arduini de bal. Arduini passt de bal zonder na te denken. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt draait met de bal, schiet en ... Pedrosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico mineiro - Sulista F. C. 0:1

9e minuut.
Abreu rent richting de bal. Dařbujan verovert de bal door een tackle van achteren. Dařbujan passt de bal in één keer door. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařbujan onderschept slim de pass. Dařbujan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Betancourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betancourt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico mineiro - Sulista F. C. 0:2

21e minuut.
Camela onderschept slim de pass. Camela probeert naar een medespeler te passen. Betancourt is nu in balbezit. Betancourt draait met de bal, schiet en ... Pedrosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico mineiro - Sulista F. C. 0:3

22e minuut.
Betancourt rent richting de bal. Betancourt passt de bal in één keer door. Camela rent richting de bal. Abreu probeert naar een medespeler te passen. Dařbujan geeft een lange en hoge pass. Pedrosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Betancourt is nu in balbezit. Betancourt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico mineiro - Sulista F. C. 0:4

25e minuut.
Lučin kopt de bal weg. Dařbujan is nu in balbezit. Dařbujan speelt de bal door. Betancourt is nu in balbezit. Betancourt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sangaletti is nu in balbezit. Dařbujan verovert de bal door een tackle van achteren. Kuńczak met een sublieme pass. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt draait met de bal, schiet en ... Pedrosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Camela rent richting de bal. Camela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico mineiro - Sulista F. C. 0:5

45e minuut.
Lučin passt de bal in één keer door. Camela is nu in balbezit. Dařbujan is nu in balbezit. Dařbujan geeft de bal voor. Betancourt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico mineiro 75%, Sulista F. C. 25%.
atletico mineiro - Sulista F. C. 0:5

53e minuut.
Daar is Betancourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobô rent richting de bal. Betancourt verovert de bal door een tackle van achteren. Betancourt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico mineiro - Sulista F. C. 0:6

57e minuut.
Dařbujan onderschept slim de pass. Dařbujan geeft een hoge lob. Betancourt krijgt zijn hoofd ertegen. Camela is nu in balbezit. Camela geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico mineiro - Sulista F. C. 0:7

59e minuut.
Camela is nu in balbezit. Camela passt de bal met de wreef. Bobô rent richting de bal. Betancourt onderschept slim de pass. Betancourt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dařbujan probeert de bal met de borst te controleren. Dařbujan geeft een hoge lob. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt draait met de bal, schiet en ... Pedrosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico mineiro - Sulista F. C. 0:8

65e minuut.
Dařbujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařbujan passt de bal in één keer door. Betancourt is nu in balbezit. Betancourt draait met de bal, schiet en ... Pedrosa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Prudêncio is nu in balbezit. Prudêncio passt de bal zonder na te denken. Arduini geeft de bal voor. Kuńczak rent richting de bal. Kuńczak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico mineiro - Sulista F. C. 0:9

75e minuut.
Lučin passt de bal zonder na te denken. Salsicha is nu in balbezit. Camela bereikt de bal nog maar net als eerste. Camela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico mineiro - Sulista F. C. 0:10

82e minuut.
Camela bereikt de bal nog maar net als eerste. Camela haalt uit met een fantastische trap. Kuńczak probeert de bal met de borst te controleren. Kuńczak draait met de bal, schiet en ... Bobô probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Prudêncio onderschept slim de pass. Prudêncio geeft de bal voor. Lučin kopt de bal weg. Betancourt rent richting de bal. Betancourt schiet op doel. Paal! Kuńczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuńczak haalt uit met een fantastische trap. Pedrosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico mineiro - Sulista F. C. 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico mineiro 77%, Sulista F. C. 23%.
atletico mineiro - Sulista F. C. 0:11