Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coloradinho E.C CaioAndFC
Chacho Coudet Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Cabral is nu in balbezit. Golec verovert de bal door een tackle van achteren. Golec passt de bal zonder na te denken. Bähren is nu in balbezit. Bähren draait met de bal, schiet en ... Marinho bokst de bal weg.

24e minuut.
Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowanczak is nu in balbezit. Chowanczak passt de bal in één keer door. Golec rent richting de bal. Golec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nazibegović geeft de bal voor. Inworp. Patropi met de inworp. Cabral rent richting de bal. Cabral schiet op doel. Gremi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Göndör de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloradinho E.C - CaioAndFC 0:1

35e minuut.
Tenorio passt de bal met de wreef. Medeiros is nu in balbezit. Bähren bereikt de bal nog maar net als eerste. Golec rent richting de bal. Golec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marinho bokst de bal weg.

37e minuut.
Tejerina met een snelle inworp. Chowanczak rent richting de bal. Chowanczak passt de bal in één keer door. Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. Golec draait met de bal, schiet en ... Marinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coloradinho E.C - CaioAndFC 1:1

44e minuut.
Golec is nu in balbezit. Tejerina speelt de bal door. Klungelig pakt Bähren de bal. Bähren schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lira de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coloradinho E.C 36%, CaioAndFC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coloradinho E.C - CaioAndFC 1:1

56e minuut.
Medeiros heeft problemen om de bal te vangen. Bähren rent richting de bal. Bähren passt de bal zonder na te denken. Golec is nu in balbezit. Golec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Medeiros onderschept slim de pass. Medeiros geeft de bal voor. Solarz heeft problemen om de bal te vangen. Bonilha is nu in balbezit. Bonilha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Chowanczak speelt de bal door. Slaninka rent richting de bal. Slaninka passt de bal in één keer door. Bähren is nu in balbezit. Bähren met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Tenorio is nu in balbezit. Medeiros rent richting de bal. Tenorio begaat een overtreding. Tenorio krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bähren met een sublieme pass. Golec rent richting de bal. Golec passt de bal zonder na te denken. Bähren is nu in balbezit. Chowanczak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coloradinho E.C 38%, CaioAndFC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coloradinho E.C - CaioAndFC 1:1