Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ubiratã Esporte Clube Albatroz F.C
Normal Tactiek 2 x 2
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 43.2
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Paraviso met een sublieme pass. Daar is Vilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anastasov onderschept slim de pass. Anastasov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Paraviso rent richting de bal. Selymes onderschept slim de pass. Selymes met een sublieme pass. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov schiet op doel. Romano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Paraviso probeert naar een medespeler te passen. Pelé rent richting de bal. Anastasov verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasov schiet op doel. Romano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubiratã Esporte Clube - Albatroz F.C 0:1

20e minuut.
Anastasov onderschept slim de pass. Anastasov probeert naar een medespeler te passen. Leme is nu in balbezit. Leme passt de bal met de wreef. Gonzaga speelt de bal door. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Pitanga rent richting de bal. Pitanga geeft een hoge lob. Vilar rent richting de bal. Vilar schiet op doel. Kadera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

24e minuut.
Selymes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti maakt een afschuwelijke overtreding. Anastasov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anastasov komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraviso verovert de bal door een tackle van achteren. Paraviso met een sublieme pass. Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilar draait met de bal, schiet en ... Kadera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kadera met een sublieme pass. Cunha kopt de bal weg. Pêra probeert de bal met de borst te controleren. Anastasov verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pêra rent richting de bal. Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Selymes passt de bal in één keer door. Daar is Anastasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anastasov schiet op doel. Romano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Romano rent richting de bal. Romano geeft een lange en hoge pass. Selymes is nu in balbezit. Selymes geeft een lange en hoge pass. Anastasov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sotero komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Anastasov rent richting de bal. Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov onderschept slim de pass. Anastasov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Assauer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres met een snelle inworp. Paraviso is nu in balbezit. Paraviso draait met de bal, schiet en ... Kadera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ubiratã Esporte Clube - Albatroz F.C 1:1

45e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres passt de bal met de wreef. Pitanga speelt de bal door. Paraviso is nu in balbezit. Paraviso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubiratã Esporte Clube 41%, Albatroz F.C 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ubiratã Esporte Clube - Albatroz F.C 1:1

52e minuut.
Urbán geeft een hoge lob. Lima kopt de bal weg. Daar is Anastasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anastasov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selymes met een snelle inworp. Anastasov rent richting de bal. Anastasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ubiratã Esporte Clube - Albatroz F.C 1:2

56e minuut.
Pitanga is nu in balbezit. Pitanga passt de bal zonder na te denken. Zanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Selymes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pêra verovert de bal door een tackle van achteren. Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraviso verovert de bal door een tackle van achteren. Paraviso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vilar rent richting de bal. Vilar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saldivia komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Saldivia is nu in balbezit. Saldivia probeert naar een medespeler te passen. Pêra is nu in balbezit. Anastasov verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ubiratã Esporte Clube - Albatroz F.C 1:3

71e minuut.
Lima geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selymes met een snelle inworp. Anastasov rent richting de bal. Anastasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubiratã Esporte Clube - Albatroz F.C 1:4

79e minuut.
Selymes is nu in balbezit. Paraviso verovert de bal door een tackle van achteren. Paraviso met een sublieme pass. Vilar is nu in balbezit. Vilar schiet op doel. Kadera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Pêra geeft een hoge lob. Inworp. Selymes met de inworp. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Pelé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Klungelig pakt Galanda de bal. Galanda speelt de bal door. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov draait met de bal, schiet en ... Cunha probeert de bal aan de voet te houden. Romano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubiratã Esporte Clube - Albatroz F.C 1:5

88e minuut.
Paraviso passt de bal in één keer door. Nestor rent richting de bal. Nestor probeert naar een medespeler te passen. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubiratã Esporte Clube 52%, Albatroz F.C 48%.
Ubiratã Esporte Clube - Albatroz F.C 1:5