Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.12
  • Stadion: Curtinas Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 720
Curtinas RASTEIRAO
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Polanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fontenelle rent richting de bal. Fontenelle passt de bal met de wreef. Polanco heeft problemen om de bal te vangen. Polanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Avelino onderschept slim de pass. Potro rent richting de bal. Pelágio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pelágio krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Bechara rent richting de bal. Pelé verovert de bal door een tackle van achteren. Rattata probeert naar een medespeler te passen. Polanco is nu in balbezit. Polanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cacique kopt de bal weg. Fontenelle rent richting de bal. Fontenelle passt de bal in één keer door. Polanco rent richting de bal. Polanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Curtinas - RASTEIRAO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curtinas 51%, RASTEIRAO 49%.
Curtinas - RASTEIRAO 0:1

73e minuut.
Inworp. Pelé met de inworp. Fontenelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontenelle haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jacomelli de bal onder controle te krijgen. Zagalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Curtinas - RASTEIRAO 0:2

82e minuut.
Potro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bechara probeert de bal met de borst te controleren. Ventura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bechara wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bechara kan niet meer verder spelen. Vanzolini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curtinas 26%, RASTEIRAO 74%.
Curtinas - RASTEIRAO 0:2