Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
calmeida90 FC Cris Seven
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Boiadeiro is nu in balbezit. Sousa onderschept slim de pass. Sousa probeert naar een medespeler te passen. Pedras is nu in balbezit. Pedras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tibúrcio rent richting de bal. Pessegueiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tibúrcio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paraiso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pedras springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Paraiso onderschept slim de pass. Tibúrcio rent richting de bal. Tibúrcio passt de bal zonder na te denken. Pedras is nu in balbezit. Pedras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rolim kopt de bal weg. Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiadeiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boiadeiro krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Pessegueiro onderschept slim de pass. Klungelig pakt Boiadeiro de bal. Boiadeiro met een sublieme pass. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Boiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousa onderschept slim de pass. Sousa passt de bal in één keer door. Tibúrcio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibúrcio geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ressacada met de inworp. Pedras is nu in balbezit. Pedras schiet op doel. Espinola probeert de bal aan de voet te houden. Ferraz bokst de bal weg. Ávila is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
calmeida90 FC - Cris Seven 1:0

31e minuut.
Panine speelt de bal door. Sousa is nu in balbezit. Sousa passt de bal zonder na te denken. Ávila is nu in balbezit. Ávila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Umuarama rent richting de bal. Umuarama speelt de bal door. Bezerra speelt de bal door. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calmeida90 FC 56%, Cris Seven 44%.
calmeida90 FC - Cris Seven 1:0

53e minuut.
Rolim rent richting de bal. Seixas verovert de bal door een tackle van achteren. Seixas probeert naar een medespeler te passen. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco geeft de bal voor. Canhotinha controleert de bal met de borst. Parizotto rent richting de bal. Parizotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rolim is nu in balbezit. Rolim geeft een lange en hoge pass. Alcântara heeft problemen om de bal te vangen. Pedras rent richting de bal. Pedras schiet op doel. Ferraz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calmeida90 FC 46%, Cris Seven 54%.
calmeida90 FC - Cris Seven 1:0