Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.12
  • Stadion: Nevs Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2044
Spartanos FC Bom Jardim FC
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Klungelig pakt Castro de bal. Pedalada rent richting de bal. Pedalada speelt de bal door. Dunga rent richting de bal. Dunga haalt uit met een fantastische trap. Rissi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Câmara speelt de bal door. Rezende rent richting de bal. Rezende haalt uit met een fantastische trap. Sergipano probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Rolim de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanos FC - Bom Jardim FC 0:1

33e minuut.
Finazzi is nu in balbezit. Finazzi geeft de bal voor. Pernambuquinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rezende bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezende schiet op doel. Sergipano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Accioly is nu in balbezit. Motta onderschept slim de pass. Motta passt de bal in één keer door. Dunga rent richting de bal. Dunga draait met de bal, schiet en ... Rissi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanos FC 54%, Bom Jardim FC 46%.
Spartanos FC - Bom Jardim FC 0:1

49e minuut.
Câmara rent richting de bal. Cavallini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallini met een sublieme pass. Dunga rent richting de bal. Dunga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Finazzi met een snelle inworp. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cigano ... Strafschop! Cigano krijgt een gele kaart. Quintana raakt geblesseerd tijdens het duel. Câmara neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Pernambuquinho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pedalada de bal. Pedalada passt de bal zonder na te denken. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá geeft een lange en hoge pass. Rissi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Pedalada onderschept slim de pass. Pedalada met een sublieme pass. Salles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga onderschept slim de pass. Dunga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanos FC 34%, Bom Jardim FC 66%.
Spartanos FC - Bom Jardim FC 0:1