Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portinari Football Arte Cachazeiros
Bahia Tactiek new2
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
47.7 gemiddelde waardering 42.1
very good Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen very good


10e minuut.
Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera draait met de bal, schiet en ... Daar is Giambi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedretti rent richting de bal. Pedretti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Postoacă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Cachazeiros 1:0

14e minuut.
Naryshkin passt de bal met de wreef. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Coiro verovert de bal door een tackle van achteren. Caccaviello onderschept slim de pass. Caccaviello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Madera rent richting de bal. Naryshkin is nu in balbezit. Kęcki onderschept slim de pass. Madera onderschept slim de pass. Madera haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Daar is Pedretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fech rent richting de bal. Madera is nu in balbezit. Caccaviello rent richting de bal. Caccaviello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zana is nu in balbezit. Zana geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fetiveau zal de hoekschop nemen. Postoacă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kastriota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kęcki met een sublieme pass. Kastriota is nu in balbezit. Naryshkin verovert de bal door een tackle van achteren. Naryshkin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Postoacă met een harde bal richting middenveld. Inworp. Fetiveau met een snelle inworp. Naryshkin rent richting de bal. Naryshkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Buitenspel voor Pacocha. Goede buitenspelval van de verdediging. Ndecky neemt vlug de vrije trap. Madera is nu in balbezit. Naryshkin rent richting de bal. Naryshkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portinari Football Arte 30%, Cachazeiros 70%.
Portinari Football Arte - Cachazeiros 1:0

48e minuut.
Del Coiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello verovert de bal door een tackle van achteren. Kęcki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kęcki krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Fetiveau passt de bal met de wreef. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cantos krijgt een gele kaart. Madera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Madera neemt de penalty, wat een uithaal! Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Cachazeiros 2:0

56e minuut.
Kastriota geeft de bal voor. Poioco kopt de bal weg. Császi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Zana passt de bal zonder na te denken. Kastriota rent richting de bal. Fetiveau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fetiveau krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Centonze passt de bal zonder na te denken. Madera rent richting de bal. Madera passt de bal in één keer door. Naryshkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Naryshkin schiet op doel. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Naryshkin is nu in balbezit. Naryshkin passt de bal met de wreef. Caccaviello is nu in balbezit. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fetiveau zal de hoekschop nemen. Caccaviello is nu in balbezit. Madera rent richting de bal. Madera schiet op doel. Postoacă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Cachazeiros 3:0

74e minuut.
Kęcki onderschept slim de pass. Madera verovert de bal door een tackle van achteren. Madera passt de bal in één keer door. Naryshkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Naryshkin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kastriota is nu in balbezit. Kastriota passt de bal zonder na te denken. Pacocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy is nu in balbezit. Duffy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portinari Football Arte 35%, Cachazeiros 65%.
Portinari Football Arte - Cachazeiros 3:0