Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TermoPlay FC flusão 2024
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Simão met de inworp. Tupãzinho is nu in balbezit. Tupãzinho geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Petardo de bal. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TermoPlay FC - flusão 2024 1:0

20e minuut.
Lenza trapt de bal weg van het doel. Pompeu kopt de bal weg. Cearense is nu in balbezit. Paulada bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TermoPlay FC - flusão 2024 2:0

31e minuut.
Borba speelt de bal door. Pannunzio is nu in balbezit. Simão rent richting de bal. Pannunzio onderschept slim de pass. Pannunzio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TermoPlay FC 50%, flusão 2024 50%.
TermoPlay FC - flusão 2024 2:0

54e minuut.
Simão heeft problemen om de bal te vangen. Simão passt de bal met de wreef. Pannunzio is nu in balbezit. Pannunzio draait met de bal, schiet en ... Abreu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pannunzio bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TermoPlay FC - flusão 2024 2:1

62e minuut.
Pompeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompeu geeft de bal voor. Klungelig pakt Alemão de bal. Cearense rent richting de bal. Cearense schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TermoPlay FC 51%, flusão 2024 49%.
TermoPlay FC - flusão 2024 2:1