Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dindin Futebol Clube Ceará SC
442 Básica Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 18
formidable Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Myllypelto passt de bal met de wreef. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski passt de bal zonder na te denken. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Anfang geeft de bal voor. Klungelig pakt Mesquita de bal. Mesquita onderschept slim de pass. Myllypelto bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllypelto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Ceará SC 1:0

14e minuut.
Myllypelto onderschept slim de pass. Myllypelto speelt de bal door. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki haalt uit met een fantastische trap. Nunes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

15e minuut.
Kołodziejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shogun rent richting de bal. Myllypelto rent richting de bal. Myllypelto schiet op doel. Shogun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Shogun onderschept slim de pass. Myllypelto is nu in balbezit. Tianno met een sublieme pass. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Kubik kopt de bal weg. Inworp. Martins met een snelle inworp. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Nunes geeft een lange en hoge pass. Pancinha kopt de bal weg. Mesquita probeert de bal aan de voet te houden. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski geeft de bal voor. Nunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Menegardo rent richting de bal. Cichacki verovert de bal door een tackle van achteren. Cichacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Ceará SC 2:0

26e minuut.
Inczewski onderschept slim de pass. Inczewski speelt de bal door. Klungelig pakt Cichacki de bal. Myllypelto rent richting de bal. Myllypelto haalt uit met een fantastische trap. Nunes bokst de bal weg.

28e minuut.
Klungelig pakt Kubik de bal. Pancinha verovert de bal door een tackle van achteren. Tianno met een sublieme pass. Anfang heeft problemen om de bal te vangen. Anfang geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola passt de bal met de wreef. Tianno speelt de bal door. Cichacki rent richting de bal. Cichacki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Doeltrap. Nunes trapt de bal weg. Anfang kopt de bal weg. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Anfang met een snelle inworp. Daar is Myllypelto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martins speelt de bal door. Kołodziejczyk rent richting de bal. Kołodziejczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Ceará SC 3:0

38e minuut.
Daar is Myllypelto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski geeft een lange en hoge pass. Cichacki heeft problemen om de bal te vangen. Cichacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cichacki is nu in balbezit. Cichacki passt de bal zonder na te denken. Inczewski heeft problemen om de bal te vangen. Inczewski draait met de bal, schiet en ... Portela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kołodziejczyk neemt de hoekschop. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang geeft de bal voor. Inczewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cichacki rent richting de bal. Cichacki passt de bal met de wreef. Mesquita bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Inczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 10%, Ceará SC 90%.
Dindin Futebol Clube - Ceará SC 3:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anfang met een snelle inworp. Myllypelto geeft de bal voor. Cichacki rent richting de bal. Cichacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Ceará SC 4:0

50e minuut.
Tianno speelt de bal door. Klungelig pakt Anfang de bal. Anfang geeft de bal voor. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Ceará SC 5:0

52e minuut.
Kołodziejczyk kopt de bal weg. Cichacki rent richting de bal. Menegardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki verovert de bal door een tackle van achteren. Cichacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Ceará SC 6:0

54e minuut.
Myllypelto is nu in balbezit. Inczewski is nu in balbezit. Myllypelto is nu in balbezit. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tianno kopt de bal weg. Anfang geeft de bal voor. Daar is Perninha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichacki rent richting de bal. Cichacki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kubik passt de bal in één keer door. Menegardo rent richting de bal. Inczewski onderschept slim de pass. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang haalt uit met een fantastische trap. Nunes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Ceará SC 7:0

65e minuut.
Martins is nu in balbezit. Myllypelto onderschept slim de pass. Myllypelto passt de bal met de wreef. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Nunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Zeleník onderschept slim de pass. Zeleník geeft een hoge lob. Inczewski rent richting de bal. Inczewski schiet op doel. Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Ceará SC 8:0

69e minuut.
Anfang probeert naar een medespeler te passen. Cichacki is nu in balbezit. Cichacki passt de bal in één keer door. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Ceará SC 9:0

70e minuut.
Munteanu is nu in balbezit. Munteanu geeft een hoge lob. Cichacki kopt de bal weg. Inczewski rent richting de bal. Inczewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Martins heeft problemen om de bal te vangen. Myllypelto bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllypelto passt de bal zonder na te denken. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tianno speelt de bal door. Myllypelto probeert de bal aan de voet te houden. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Nunes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Ceará SC 10:0

79e minuut.
Shogun bereikt de bal nog maar net als eerste. Shogun passt de bal met de wreef. Tianno speelt de bal door. Inczewski rent richting de bal. Inczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mesquita is nu in balbezit. Inczewski onderschept slim de pass. Inczewski geeft een lange en hoge pass. Cichacki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Ceará SC 11:0

80e minuut.
Menegardo probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejczyk rent richting de bal. Kołodziejczyk geeft een hoge lob. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Myllypelto bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllypelto is nu in balbezit. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kołodziejczyk is nu in balbezit. Kołodziejczyk passt de bal in één keer door. Menegardo rent richting de bal. Cichacki verovert de bal door een tackle van achteren. Cichacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Ceará SC 12:0

90e minuut.
Perninha rent richting de bal. Myllypelto verovert de bal door een tackle van achteren. Myllypelto passt de bal zonder na te denken. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Ceará SC 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 17%, Ceará SC 83%.
Dindin Futebol Clube - Ceará SC 13:0