Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clube Atlético Los Borrachos Grey Fade
são paulo copa Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 18.5
adequate Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Groppelli probeert naar een medespeler te passen. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ... Rojão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Grey Fade 1:0

4e minuut.
Aganzo Méndez passt de bal zonder na te denken. Pagani rent richting de bal. Pagani probeert naar een medespeler te passen. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
probeert naar een medespeler te passen. Allejo is nu in balbezit. Met opzet legt Groppelli zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Groppelli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Peixoto heeft problemen om de bal te vangen. Pagani speelt de bal door. Robak is nu in balbezit. Robak schiet op doel. Rojão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Grey Fade 2:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batista met de inworp. Passos is nu in balbezit. Passos geeft een hoge lob. Allejo kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Batistuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak onderschept slim de pass. Robak met een sublieme pass. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap. Rojão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Guzik speelt de bal door. Klungelig pakt Pagani de bal. Pagani geeft de bal voor. Robak rent richting de bal. Robak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Grey Fade 3:0

35e minuut.
Batistuta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pagani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cvrljak probeert de bal met de borst te controleren. Cvrljak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Correa is nu in balbezit. Pagani verovert de bal door een tackle van achteren. Pagani met een sublieme pass. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Batistuta rent richting de bal. Cvrljak verovert de bal door een tackle van achteren. Cvrljak speelt de bal door. Robak rent richting de bal. Robak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Cvrljak rent richting de bal. Cvrljak passt de bal in één keer door. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło schiet op doel. Rojão probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Los Borrachos 32%, Grey Fade 68%.
Clube Atlético Los Borrachos - Grey Fade 3:0

46e minuut.
Catatau komt het veld opgelopen. Giovanniello komt het veld opgelopen. Cywiński komt het veld opgelopen. Torres komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Catatau is nu in balbezit. Correa maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Correa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Correa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Catatau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giovanniello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zanotti heeft problemen om de bal te vangen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel. Rojão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Pagani rent richting de bal. Pagani met een sublieme pass. Cvrljak met een sublieme pass. Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Grey Fade 4:0

48e minuut.
Batistuta rent richting de bal. Pagani is nu in balbezit. Pagani probeert naar een medespeler te passen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Batistuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Batistuta geeft een hoge lob. Cywiński kopt de bal weg. Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Guzik speelt de bal door. Cvrljak rent richting de bal. Cvrljak met een sublieme pass. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Pagani met een snelle inworp. Cvrljak controleert de bal met de borst. Cvrljak geeft een lange en hoge pass. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pagani met een sublieme pass. Cvrljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrljak geeft een hoge lob. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Grey Fade 5:0

67e minuut.
Klungelig pakt Guzik de bal. Pagani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagani met een sublieme pass. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Grey Fade 6:0

69e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres passt de bal met de wreef. Daar is Catatau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catatau haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vital de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Grey Fade 7:0

79e minuut.
Pagani rent richting de bal. Torres rent richting de bal. Pagani met een sublieme pass. Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cvrljak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Catatau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagani speelt de bal door. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa geeft een hoge lob. Koźluk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Passos is nu in balbezit. Passos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Torres passt de bal met de wreef. Cvrljak is nu in balbezit. Cvrljak passt de bal in één keer door. Pagani is nu in balbezit. Pagani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Los Borrachos 19%, Grey Fade 81%.
Clube Atlético Los Borrachos - Grey Fade 7:0