Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.16
  • Stadion: dacal fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2742
dacal fc Real Madrid DK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 19.5
adequate Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Rabeira rent richting de bal. Gerônimo onderschept slim de pass. Gerônimo speelt de bal door. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pará geeft een hoge lob. Vega heeft problemen om de bal te vangen. Nem kopt de bal weg. Markhus is nu in balbezit. Markhus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Andrada met een harde bal richting middenveld. Daar is Pirata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirata met een sublieme pass. Markhus rent richting de bal. Markhus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shogun met de inworp. Daar is Rabeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabeira draait met de bal, schiet en ... Caldas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dacal fc - Real Madrid DK 1:0

21e minuut.
Shogun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Vega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi geeft de bal voor. Prates controleert de bal met de borst. Quebrado rent richting de bal. Quebrado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Nem geeft een lange en hoge pass. Markhus rent richting de bal. Markhus passt de bal in één keer door. Rabeira is nu in balbezit. Rabeira schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Inworp. Pará met de inworp. Patilha rent richting de bal. Rabeira verovert de bal door een tackle van achteren. Rabeira geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes onderschept slim de pass. Pirata met een sublieme pass. Markhus rent richting de bal. Markhus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacal fc 51%, Real Madrid DK 49%.
dacal fc - Real Madrid DK 1:0

53e minuut.
Vega geeft de bal voor. Lombardi rent richting de bal. Pirata begaat een overtreding. Pirata krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Andrada passt de bal zonder na te denken. Markhus is nu in balbezit. Vega begaat een overtreding. Vega krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Rabeira is nu in balbezit. Rabeira geeft de bal voor. Pará rent richting de bal. Markhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Markhus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dacal fc - Real Madrid DK 2:0

64e minuut.
Patilha is nu in balbezit. Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará geeft de bal voor. Markhus rent richting de bal. Markhus draait met de bal, schiet en ... Caldas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gerônimo rent richting de bal. Gerônimo geeft de bal voor. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes is nu in balbezit. Antunes schiet op doel. Petardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pirata probeert de bal aan de voet te houden. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes draait met de bal, schiet en ... Petardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dacal fc - Real Madrid DK 2:1

69e minuut.
Quebrado rent richting de bal. Quebrado speelt de bal door. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dacal fc - Real Madrid DK 2:2

71e minuut.
Shogun is nu in balbezit. Shogun geeft een hoge lob. Pirata kopt de bal weg. Markhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Markhus schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Prates heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lombardi. Prates raakt geblesseerd tijdens het duel. Pirata met een snel genomen vrije trap. Markhus rent richting de bal. Markhus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacal fc 55%, Real Madrid DK 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dacal fc - Real Madrid DK 2:2