Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico PRR chelsa2
442nova Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
12% Spel op eigen helft 88%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46 gemiddelde waardering 19.9
very good Schieten poor
solid Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Pączko speelt de bal door. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro met een sublieme pass. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - chelsa2 1:0

5e minuut.
Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Phú Bình is nu in balbezit. Phú Bình passt de bal met de wreef. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Cocoloş speelt de bal door. Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro onderschept slim de pass. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Gaúcho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Paal! Gaúcho probeert wanhopig de bal te grijpen. Riemel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pączko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro geeft een lange en hoge pass. Pedras probeert de bal aan de voet te houden. Gaúcho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Pączko kopt de bal weg. Klungelig pakt Pedras de bal. Pinto rent richting de bal. Ribeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - chelsa2 2:0

17e minuut.
Phú Bình geeft de bal voor. Ribeiro kopt de bal weg. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - chelsa2 3:0

18e minuut.
Raposo speelt de bal door. Bacelar heeft problemen om de bal te vangen. Riemel rent richting de bal. Riemel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - chelsa2 4:0

20e minuut.
Pączko met een snelle inworp. Bacelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş geeft een hoge lob. Riemel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Buitenspel voor Raposo. Goede buitenspelval van de verdediging. Paukszt neemt vlug de vrije trap. Varela kan de bal niet met de borst controleren. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş geeft een hoge lob. Ribeiro kopt de bal weg. Riemel rent richting de bal. Riemel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - chelsa2 5:0

31e minuut.
Praxedes is nu in balbezit. Riemel verovert de bal door een tackle van achteren. Riemel speelt de bal door. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - chelsa2 6:0

39e minuut.
Riemel rent richting de bal. Riemel speelt de bal door. Klungelig pakt Ribeiro de bal. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pepper de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Phú Bình de bal. Cocoloş speelt de bal door. Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieri geeft een hoge lob. Phú Bình geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - chelsa2 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico PRR 13%, chelsa2 87%.
atletico PRR - chelsa2 7:0

55e minuut.
Merchel onderschept slim de pass. Merchel geeft een lange en hoge pass. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pączko geeft een lange en hoge pass. Riemel kopt de bal weg. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Gaúcho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - chelsa2 8:0

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Riemel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Varela de bal. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - chelsa2 9:0

62e minuut.
Pączko is nu in balbezit. Pączko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cocoloş de bal. Cocoloş geeft de bal voor. Riemel springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Pedras kopt de bal weg. Suassuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Suassuna geeft een hoge lob. Pieri is nu in balbezit. Pieri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Riemel is nu in balbezit. Riemel probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Varela heeft problemen om de bal te vangen. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - chelsa2 10:0

67e minuut.
Pączko verovert de bal door een tackle van achteren. Pączko met een sublieme pass. Klungelig pakt Riemel de bal. Riemel schiet op doel. Varela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Cocoloş speelt de bal door. Riemel heeft problemen om de bal te vangen. Phú Bình met een sublieme pass. Klungelig pakt Riemel de bal. Riemel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pieri geeft een lange en hoge pass. Pepper probeert de bal met de borst te controleren. Ribeiro is nu in balbezit. Riemel rent richting de bal. Riemel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Pączko met een sublieme pass. Ribeiro is nu in balbezit. Riemel is nu in balbezit. Riemel schiet op doel. Gaúcho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - chelsa2 11:0

84e minuut.
Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro geeft een hoge lob. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel schiet op doel. Varela probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Pedras met een sublieme pass. Pinto is nu in balbezit. Pinto met een sublieme pass. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico PRR 12%, chelsa2 88%.
atletico PRR - chelsa2 11:0