Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo JF atletico PRR
Normal Tactiek 442nova
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 46.3
average Schieten very good
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo passt de bal met de wreef. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo JF - atletico PRR 0:1

7e minuut.
Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro met een sublieme pass. Daar is Riemel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riemel haalt uit met een fantastische trap. Taddei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo JF - atletico PRR 0:2

8e minuut.
Klungelig pakt Sales de bal. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro passt de bal met de wreef. Riemel rent richting de bal. Riemel haalt uit met een fantastische trap. Taddei bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo JF - atletico PRR 0:3

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Arriaga de bal onder controle te krijgen. Riemel rent richting de bal. Riemel passt de bal zonder na te denken. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Cocoloş de bal. Cocoloş speelt de bal door. Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pączko met een sublieme pass. Riemel is nu in balbezit. Riemel speelt de bal door. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Merchel onderschept slim de pass. Klungelig pakt Phú Bình de bal. Phú Bình met een sublieme pass. Ribeiro heeft problemen om de bal te vangen. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Taddei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Riemel is nu in balbezit. Riemel haalt uit met een fantastische trap. Taddei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo JF - atletico PRR 0:4

20e minuut.
Solano speelt de bal door. Sales rent richting de bal. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Phú Bình kopt de bal weg. Riemel is nu in balbezit. Riemel passt de bal in één keer door. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Pieri is nu in balbezit. Pieri geeft een lange en hoge pass. Riemel is nu in balbezit. Riemel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo JF - atletico PRR 0:5

29e minuut.
Pączko kopt de bal weg. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro passt de bal zonder na te denken. Riemel rent richting de bal. Riemel haalt uit met een fantastische trap. Taddei bokst de bal weg. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo JF - atletico PRR 0:6

33e minuut.
Daar is Cocoloş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocoloş geeft een hoge lob. Ribeiro kopt de bal weg. Riemel is nu in balbezit. Riemel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo JF - atletico PRR 0:7

38e minuut.
Japinha rent richting de bal. Phú Bình onderschept slim de pass. Phú Bình passt de bal zonder na te denken. Riemel is nu in balbezit. Riemel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Riemel met een sublieme pass. Klungelig pakt Falcão de bal. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Taddei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo JF - atletico PRR 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo JF 90%, atletico PRR 10%.
Dinamo JF - atletico PRR 0:8

52e minuut.
Klungelig pakt Riemel de bal. Riemel passt de bal met de wreef. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo JF - atletico PRR 0:9

55e minuut.
Menezes passt de bal in één keer door. Cerezo rent richting de bal. Pączko onderschept slim de pass. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Taddei bokst de bal weg. Riemel is nu in balbezit. Riemel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo JF - atletico PRR 0:10

57e minuut.
Pieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Phú Bình de bal. Phú Bình speelt de bal door. Riemel is nu in balbezit. Riemel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo JF - atletico PRR 0:11

59e minuut.
Pieri geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Riemel de bal onder controle te krijgen. Phú Bình rent richting de bal. Phú Bình geeft de bal voor. Ribeiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Taddei bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo JF - atletico PRR 0:12

62e minuut.
Pitanga met een harde bal richting middenveld. Phú Bình kopt de bal weg. Cocoloş geeft de bal voor. Riemel rent richting de bal. Riemel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cerezo rent richting de bal. Pączko onderschept slim de pass. Pączko met een sublieme pass. Ribeiro heeft problemen om de bal te vangen. Ribeiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Japinha de bal. Phú Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Bình passt de bal in één keer door. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel draait met de bal, schiet en ... Taddei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Inworp. Riemel met een snelle inworp. Pieri geeft een lange en hoge pass. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş passt de bal in één keer door. Pieri rent richting de bal. Pieri geeft een lange en hoge pass. Ribeiro springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Taddei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Pączko verovert de bal door een tackle van achteren. Pączko geeft de bal voor. Daar is Arriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo JF 84%, atletico PRR 16%.
Dinamo JF - atletico PRR 0:12