Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guilhonense FC falcoesdourados
532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 15.9
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Zanette bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins onderschept slim de pass. Martins geeft een hoge lob. Biro-Biro bereikt de bal nog maar net als eerste. Biro-Biro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guilhonense FC - falcoesdourados 0:1

20e minuut.
Sotero geeft de bal voor. Daar is Zanette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindomar is nu in balbezit. Lindomar schiet op doel. Sabiá probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guilhonense FC - falcoesdourados 1:1

21e minuut.
Rabeira rent richting de bal. Zanette onderschept slim de pass. Lindomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanette rent richting de bal. Zanette schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilhonense FC - falcoesdourados 2:1

23e minuut.
Sabiá probeert naar een medespeler te passen. Lindomar is nu in balbezit. Lindomar passt de bal zonder na te denken. Zanette is nu in balbezit. Zanette draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotero speelt de bal door. Zanette bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindomar rent richting de bal. Lindomar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilhonense FC - falcoesdourados 3:1

37e minuut.
Szafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabeira verovert de bal door een tackle van achteren. Rabeira probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piva haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guilhonense FC 42%, falcoesdourados 58%.
Guilhonense FC - falcoesdourados 3:1

46e minuut.
Piva heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sotero. Piva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rabeira met een snel genomen vrije trap. Daar is Felix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biro-Biro bereikt de bal nog maar net als eerste. Biro-Biro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilhonense FC - falcoesdourados 3:2

49e minuut.
Piva is nu in balbezit. Rabeira is nu in balbezit. Rabeira passt de bal in één keer door. Biro-Biro is nu in balbezit. Biro-Biro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Pepino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepino passt de bal met de wreef. Fortes is nu in balbezit. Firmino verovert de bal door een tackle van achteren. Lindomar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fortes speelt de bal door. Biro-Biro is nu in balbezit. Sukal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sukal krijgt een gele kaart. Biro-Biro raakt geblesseerd tijdens het duel. Rabeira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Felix kopt de bal weg. Dantas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dantas met een sublieme pass. Martins kopt de bal weg. Biro-Biro probeert de bal aan de voet te houden. Biro-Biro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guilhonense FC - falcoesdourados 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guilhonense FC 53%, falcoesdourados 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guilhonense FC - falcoesdourados 3:3