Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green and White Cat Simulator 2015
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Ragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon rent richting de bal. Correa onderschept slim de pass. Ragi onderschept slim de pass. Ragi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green and White - Cat Simulator 2015 0:1

8e minuut.
Marreco is nu in balbezit. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade met een sublieme pass. Plutão heeft problemen om de bal te vangen. Plutão haalt uit met een fantastische trap. Rabanete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Piaba trapt de bal weg van het doel. Inworp. Viana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragi onderschept slim de pass. Ragi speelt de bal door. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nunes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marreco de bal. Plutão rent richting de bal. Plutão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green and White - Cat Simulator 2015 1:1

18e minuut.
Simon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ragi de bal. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutão verovert de bal door een tackle van achteren. Plutão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green and White - Cat Simulator 2015 2:1

24e minuut.
Bonilha passt de bal met de wreef. Pelágio rent richting de bal. Piva begaat een overtreding. Piva krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Pedretti kopt de bal weg. Ventura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green and White - Cat Simulator 2015 2:2

38e minuut.
Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade geeft de bal voor. Nunes probeert naar een medespeler te passen. Plutão rent richting de bal. Plutão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green and White 32%, Cat Simulator 2015 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Green and White - Cat Simulator 2015 2:2

52e minuut.
Marreco rent richting de bal. Bonilha onderschept slim de pass. Bonilha passt de bal met de wreef. Plutão is nu in balbezit. Plutão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Marreco de bal. Andrade onderschept slim de pass. Andrade probeert naar een medespeler te passen. Plutão rent richting de bal. Plutão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green and White - Cat Simulator 2015 3:2

65e minuut.
Graffite rent richting de bal. Graffite passt de bal in één keer door. Daar is Queiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragi rent richting de bal. Ragi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Viana geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graffite zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ragi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green and White 46%, Cat Simulator 2015 54%.
Green and White - Cat Simulator 2015 3:2