Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.18
  • Stadion: Valigol Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2878
Valigol CRR E.C
Sweep Tactiek tomatoma
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 26.2
good Schieten weak
solid Passen weak
very good Verdedigen weak


12e minuut.
Cametá passt de bal zonder na te denken. Maciąg heeft problemen om de bal te vangen. Maciąg geeft een lange en hoge pass. Mazzola is nu in balbezit. Mazzola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bodrožić passt de bal in één keer door. Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola passt de bal in één keer door. Gajdzik is nu in balbezit. Gajdzik schiet op doel. Cabanas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bodrožić neemt de hoekschop. Daar is Barcelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzola rent richting de bal. Mazzola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Perebento rent richting de bal. Perebento geeft een hoge lob. Relvas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazzola is nu in balbezit. Mazzola geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Barcelos is nu in balbezit. Mazzola onderschept slim de pass. Mazzola passt de bal zonder na te denken. Bodrožić rent richting de bal. Bodrožić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Harasiuk rent richting de bal. Harasiuk geeft de bal voor. Mazzola rent richting de bal. Mazzola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - CRR E.C 1:0

39e minuut.
Cabanas met een sublieme pass. Caça-Rato kopt de bal weg. Osiecki rent richting de bal. Regueira verovert de bal door een tackle van achteren. Regueira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valigol 41%, CRR E.C 59%.
Valigol - CRR E.C 1:0

47e minuut.
Mazzola rent richting de bal. Osiecki met een sublieme pass. Bodrožić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrožić haalt uit met een fantastische trap. Mazzola probeert de bal aan de voet te houden. Cabanas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Plutão rent richting de bal. Osiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Osiecki geeft een hoge lob. Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cametá controleert de bal met de borst. Cametá geeft een hoge lob. Harasiuk kopt de bal weg. Giorio heeft problemen om de bal te vangen. Regueira bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mazzola is nu in balbezit. Bodrožić bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutão rent richting de bal. Osiecki onderschept slim de pass. Osiecki haalt uit met een fantastische trap. Cabanas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mazzola is nu in balbezit. Mazzola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Mazzola geeft de bal voor. Batatais rent richting de bal. Osiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Osiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - CRR E.C 2:0

65e minuut.
Mazzola rent richting de bal. Mazzola passt de bal in één keer door. Daar is Osiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzola rent richting de bal. Mazzola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Bodrožić met een snelle inworp. Perebento rent richting de bal. Mazzola verovert de bal door een tackle van achteren. Osiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiecki schiet op doel. Cabanas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Batatais kopt de bal weg. Cametá is nu in balbezit. Mazzola onderschept slim de pass. Mazzola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Mazzola onderschept slim de pass. Osiecki is nu in balbezit. Osiecki passt de bal zonder na te denken. Bodrožić rent richting de bal. Bodrožić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mazzola is nu in balbezit. Bodrožić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrožić passt de bal zonder na te denken. Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Relvas kan de bal niet met de borst controleren. Harasiuk is nu in balbezit. Harasiuk probeert naar een medespeler te passen. Bodrožić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrožić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Perebento heeft problemen om de bal te vangen. Relvas is nu in balbezit. Met opzet legt Mazzola zijn tegenspeler op de grond. Mazzola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valigol 40%, CRR E.C 60%.
Valigol - CRR E.C 2:0