Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRR E.C vinezero13
tomatoma Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Potiguar bereikt de bal nog maar net als eerste. Relvas begaat een overtreding. Potiguar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Capixaba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Batatais de bal. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cametá met een snelle inworp. Alexandrino speelt de bal door. Kramer rent richting de bal. Kramer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Moreira met een harde bal richting middenveld. Kramer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Malaquias de bal onder controle te krijgen. Regueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueira draait met de bal, schiet en ... Moreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - vinezero13 1:0

30e minuut.
Caça-Rato onderschept slim de pass. Caça-Rato haalt uit met een fantastische trap. Saraiva kopt de bal weg. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRR E.C 42%, vinezero13 58%.
CRR E.C - vinezero13 1:0

56e minuut.
Cametá passt de bal met de wreef. Caça-Rato is nu in balbezit. Caça-Rato passt de bal in één keer door. Regueira heeft problemen om de bal te vangen. Regueira schiet op doel. Moreira bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - vinezero13 2:0

62e minuut.
Pinto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cametá met een snelle inworp. Alexandrino geeft een hoge lob. Regueira kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - vinezero13 3:0

67e minuut.
Relvas kopt de bal weg. Caça-Rato rent richting de bal. Alexandrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrino geeft een lange en hoge pass. Regueira springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Relvas met een snelle inworp. Alexandrino is nu in balbezit. Alexandrino passt de bal zonder na te denken. Regueira rent richting de bal. Regueira haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Alexandrino speelt de bal door. Regueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueira passt de bal in één keer door. Caça-Rato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caça-Rato haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRR E.C 38%, vinezero13 62%.
CRR E.C - vinezero13 3:0