Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
InterCity SC | Rodinei
Normal Tactiek 424
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom geeft de bal voor. Reis heeft problemen om de bal te vangen. Francelino onderschept slim de pass. Francelino draait met de bal, schiet en ... Pirueta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Francelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Francelino draait met de bal, schiet en ... Pirueta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
InterCity - SC | Rodinei 1:0

7e minuut.
da Cunha met een sublieme pass. Pelé heeft problemen om de bal te vangen. da Cunha rent richting de bal. da Cunha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
da Cunha is nu in balbezit. Pereira is nu in balbezit. da Cunha onderschept slim de pass. da Cunha geeft een hoge lob. Quintanilha geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Jacomelli met een sublieme pass. Yamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamada probeert naar een medespeler te passen. Pelé is nu in balbezit. Pelé haalt uit met een fantastische trap. Perninha bokst de bal weg.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Francelino de bal onder controle te krijgen. Reis rent richting de bal. Francelino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Francelino krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Jamelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Pelé de bal. Pereira is nu in balbezit. Pelé verovert de bal door een tackle van achteren. Pelé haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Simon rent richting de bal. Pelé onderschept slim de pass. Pelé probeert naar een medespeler te passen. da Cunha is nu in balbezit. da Cunha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Graffite kopt de bal weg. Linhares geeft een hoge lob. Yamada kopt de bal weg. Neto rent richting de bal. Neto geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Brito geeft een hoge lob. Francelino probeert de bal aan de voet te houden. Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InterCity 60%, SC | Rodinei 40%.
InterCity - SC | Rodinei 1:0

58e minuut.
Inworp. Quintanilha met de inworp. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. da Cunha is nu in balbezit. da Cunha geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Graffite geeft een hoge lob. Inworp. Quintanilha met een snelle inworp. da Cunha is nu in balbezit. da Cunha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
InterCity - SC | Rodinei 1:1

89e minuut.
Beletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamelli verovert de bal door een tackle van achteren. Jamelli met een sublieme pass. Francelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Francelino schiet op doel. Pirueta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InterCity 58%, SC | Rodinei 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
InterCity - SC | Rodinei 1:1