Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pernetinha Futebol Clube Ceará United
Normal Tactiek DEF-2021
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 47.3
poor Schieten formidable
poor Passen excellent
poor Verdedigen good


9e minuut.
Klungelig pakt Karpiuk de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pessi. Karpiuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Pougatch met een snel genomen vrije trap. Karpiuk kopt de bal weg. Daar is Badel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badel draait met de bal, schiet en ... Amaral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Pougatch is nu in balbezit. Pougatch passt de bal met de wreef. Brøchner probeert naar een medespeler te passen. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:1

17e minuut.
Brøchner geeft de bal voor. Daar is Roiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badel is nu in balbezit. Badel haalt uit met een fantastische trap. Amaral werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:2

19e minuut.
Roiz geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brøchner zal de hoekschop nemen. Badel rent richting de bal. Badel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Pessi met een sublieme pass. Peixe controleert de bal met de borst. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:3

23e minuut.
Uchoa is nu in balbezit. Brøchner verovert de bal door een tackle van achteren. Brøchner geeft een hoge lob. Badel heeft problemen om de bal te vangen. Badel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pougatch is nu in balbezit. Pougatch geeft de bal voor. Badel speelt de bal door. Karpiuk is nu in balbezit. Karpiuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Badel rent richting de bal. Badel passt de bal met de wreef. Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk haalt uit met een fantastische trap. Amaral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:4

30e minuut.
Vutsov probeert de bal aan de voet te houden. Pougatch is nu in balbezit. Pougatch speelt de bal door. Badel heeft problemen om de bal te vangen. Badel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:5

31e minuut.
Badel rent richting de bal. Badel passt de bal in één keer door. Pougatch rent richting de bal. Pougatch probeert naar een medespeler te passen. Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Roiz onderschept slim de pass. Lizer speelt de bal door. Daar is Badel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Peixe de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pougatch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karpiuk kopt de bal weg. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:6

35e minuut.
Karpiuk geeft de bal voor. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrada. Badel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Badel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pougatch kopt de bal weg. Daar is Karpiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Karpiuk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:7

38e minuut.
Brøchner speelt de bal door. Badel rent richting de bal. Badel passt de bal in één keer door. Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk haalt uit met een fantastische trap. Amaral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Brøchner passt de bal met de wreef. Miron is nu in balbezit. Miron geeft een hoge lob. Badel rent richting de bal. Badel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lizer passt de bal zonder na te denken. Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk passt de bal met de wreef. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Karpiuk speelt de bal door. Badel is nu in balbezit. Badel draait met de bal, schiet en ... Amaral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pernetinha Futebol Clube 77%, Ceará United 23%.
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:7

49e minuut.
Ekinbiçer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pougatch speelt de bal door. Badel rent richting de bal. Badel draait met de bal, schiet en ... Amaral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:8

50e minuut.
Pougatch is nu in balbezit. Karpiuk met een sublieme pass. Peixe bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel onderschept slim de pass. Badel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pougatch met een snelle inworp. Nenem is nu in balbezit. Karpiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Karpiuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Roiz met een harde bal richting middenveld. Pougatch kopt de bal weg. Daar is Karpiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:9

54e minuut.
Pougatch speelt de bal door. Brøchner heeft problemen om de bal te vangen. Lizer is nu in balbezit. Brøchner rent richting de bal. Brøchner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:10

61e minuut.
Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Brøchner is nu in balbezit. Brøchner geeft een lange en hoge pass. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:11

63e minuut.
Daar is Pougatch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pougatch passt de bal met de wreef. Lizer met een sublieme pass. Brøchner is nu in balbezit. Brøchner geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Brøchner onderschept slim de pass. Brøchner passt de bal in één keer door. Badel rent richting de bal. Badel haalt uit met een fantastische trap. Amaral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:12

66e minuut.
Fonfara kopt de bal weg. Pougatch is nu in balbezit. Pougatch passt de bal met de wreef. Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:13

68e minuut.
Badel speelt de bal door. Brøchner is nu in balbezit. Brøchner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karpiuk de bal. Karpiuk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amaral speelt de bal door. Pougatch kopt de bal weg. Badel is nu in balbezit. Badel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:14

70e minuut.
Brøchner passt de bal met de wreef. Pougatch rent richting de bal. Pougatch met een sublieme pass. Klungelig pakt Karpiuk de bal. Karpiuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Brøchner probeert naar een medespeler te passen. Pougatch speelt de bal door. Karpiuk heeft problemen om de bal te vangen. Karpiuk haalt uit met een fantastische trap. Amaral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:15

73e minuut.
Uchoa rent richting de bal. Badel verovert de bal door een tackle van achteren. Badel passt de bal in één keer door. Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:16

75e minuut.
Lizer met een sublieme pass. Pougatch is nu in balbezit. Pougatch speelt de bal door. Karpiuk is nu in balbezit. Karpiuk schiet op doel. Amaral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Uchoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brøchner verovert de bal door een tackle van achteren. Brøchner met een sublieme pass. Badel is nu in balbezit. Badel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Karpiuk rent richting de bal. Karpiuk passt de bal in één keer door. Badel rent richting de bal. Badel schiet op doel. Peixe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:17

84e minuut.
Lizer met een sublieme pass. Brøchner rent richting de bal. Brøchner passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Badel de bal. Badel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:18

88e minuut.
Brøchner kopt de bal weg. Badel is nu in balbezit. Badel passt de bal met de wreef. Karpiuk is nu in balbezit. Karpiuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Badel passt de bal met de wreef. Karpiuk is nu in balbezit. Roiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk onderschept slim de pass. Karpiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pernetinha Futebol Clube 83%, Ceará United 17%.
Pernetinha Futebol Clube - Ceará United 0:19