Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paulista de BH Crias do Terrão - SCCP
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 44.4
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Alves onderschept slim de pass. Alves passt de bal zonder na te denken. Stelzer is nu in balbezit. Oponente onderschept slim de pass. Oponente draait met de bal, schiet en ... Dantas bokst de bal weg. Daar is Sobrinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Porsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsche passt de bal zonder na te denken. Alves is nu in balbezit. Alves schiet op doel. Dantas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Porsche is nu in balbezit. Porsche met een sublieme pass. Amorim rent richting de bal. Amorim haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alves de bal onder controle te krijgen. Dantas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Oponente geeft de bal voor. Amorim rent richting de bal. Amorim speelt de bal door. Alves rent richting de bal. Alves schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsche verovert de bal door een tackle van achteren. Porsche passt de bal in één keer door. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Alves is nu in balbezit. Alves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sobrinho trapt de bal weg van het doel. Nenem kopt de bal weg. Alves is nu in balbezit. Alves draait met de bal, schiet en ... Dantas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente schiet op doel. Sobrinho kopt de bal weg. Alves is nu in balbezit. Alves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista de BH - Crias do Terrão - SCCP 0:1

28e minuut.
Amorim met een sublieme pass. Porsche heeft problemen om de bal te vangen. Porsche probeert naar een medespeler te passen. Oponente rent richting de bal. Oponente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Porsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsche geeft de bal voor. Alves rent richting de bal. Alves schiet op doel. Petkovic probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Amorim rent richting de bal. Amorim geeft de bal voor. Oponente is nu in balbezit. Oponente haalt uit met een fantastische trap. Petkovic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Porsche met een snelle inworp. Oponente is nu in balbezit. Oponente geeft de bal voor. Alves maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Porsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindomar is nu in balbezit. Porsche verovert de bal door een tackle van achteren. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente draait met de bal, schiet en ... Dantas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paulista de BH 78%, Crias do Terrão - SCCP 22%.
Paulista de BH - Crias do Terrão - SCCP 0:1

68e minuut.
Stelzer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porsche met een snelle inworp. Oponente rent richting de bal. Oponente geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paulista de BH 84%, Crias do Terrão - SCCP 16%.
Paulista de BH - Crias do Terrão - SCCP 0:1