Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocha1985 udizero
532 Tactiek peido alemão
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 31.8
very good Schieten weak
very good Passen adequate
average Verdedigen good


8e minuut.
Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kasiorkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Gerba neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - udizero 1:0

15e minuut.
Kulczyński onderschept slim de pass. Kulczyński probeert naar een medespeler te passen. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba haalt uit met een fantastische trap. Valadares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - udizero 2:0

17e minuut.
Schulp passt de bal zonder na te denken. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano geeft een hoge lob. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kasiorkiewicz geeft de bal voor. Gerba maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - udizero 3:0

22e minuut.
Saiki probeert naar een medespeler te passen. Tianno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandarovich rent richting de bal. Bandarovich geeft een lange en hoge pass. Kasiorkiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - udizero 4:0

30e minuut.
Bandarovich rent richting de bal. Bandarovich speelt de bal door. Kulczyński rent richting de bal. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ... Valadares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - udizero 5:0

33e minuut.
Gerba passt de bal in één keer door. Bandarovich rent richting de bal. Bandarovich passt de bal met de wreef. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Santiago rent richting de bal. Cullmann onderschept slim de pass. Cullmann passt de bal in één keer door. Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński draait met de bal, schiet en ... Valadares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kulczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczyński geeft een hoge lob. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Valadares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - udizero 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocha1985 52%, udizero 48%.
Rocha1985 - udizero 6:0

54e minuut.
Bandarovich rent richting de bal. Pescoço begaat een overtreding. Bandarovich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kasiorkiewicz met een snel genomen vrije trap. Kulczyński kopt de bal weg. Gerba is nu in balbezit. Gerba draait met de bal, schiet en ... Valadares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - udizero 7:0

60e minuut.
Kulczyński speelt de bal door. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Gerba rent richting de bal. Gerba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gerba passt de bal zonder na te denken. Kulczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ... Valadares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - udizero 8:0

68e minuut.
Kasiorkiewicz met een sublieme pass. Bandarovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba rent richting de bal. Gerba haalt uit met een fantastische trap. Valadares probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Paulada geeft de bal voor. Inworp. Sergipano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Portuga kopt de bal weg. Bogaerts is nu in balbezit. Fubá onderschept slim de pass. Portuga rent richting de bal. Portuga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bandarovich is nu in balbezit. Bandarovich haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vandendriessche de bal onder controle te krijgen. Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński haalt uit met een fantastische trap. Valadares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gerba is nu in balbezit. Gerba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - udizero 9:0

73e minuut.
Santiago is nu in balbezit. Kulczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczyński probeert naar een medespeler te passen. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - udizero 10:0

76e minuut.
Bandarovich met een sublieme pass. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz speelt de bal door. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Paulada verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago passt de bal zonder na te denken. Gerba is nu in balbezit. Gerba draait met de bal, schiet en ... Valadares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Bandarovich met een snelle inworp. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba speelt de bal door. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - udizero 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocha1985 43%, udizero 57%.
Rocha1985 - udizero 11:0