Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F França 12232
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


23e minuut.
Gaspar met een snelle inworp. Possato is nu in balbezit. Mariola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Possato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Possato legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F França 42%, 12232 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.F França - 12232 0:0

47e minuut.
Mariola rent richting de bal. Possato verovert de bal door een tackle van achteren. Possato probeert naar een medespeler te passen. Rigon rent richting de bal. Rigon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Romão met een sublieme pass. Figo rent richting de bal. Figo passt de bal zonder na te denken. Possato is nu in balbezit. Possato draait met de bal, schiet en ... Ruivo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Mariola onderschept slim de pass. Possato verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rigon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Possato rent richting de bal. Possato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F França 46%, 12232 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.F França - 12232 0:0