Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peraltas J. A.A.Tchim
Peraltas Tactiek 352funil
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 41.3
adequate Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Spârlea rent richting de bal. Spârlea passt de bal zonder na te denken. Pingo rent richting de bal. Pingo draait met de bal, schiet en ... Kielich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - A.A.Tchim 0:1

12e minuut.
Soldado verovert de bal door een tackle van achteren. Soldado geeft de bal voor. Radu heeft problemen om de bal te vangen. Pingo is nu in balbezit. Pingo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pilka onderschept slim de pass. Azulão onderschept slim de pass. Azulão geeft een lange en hoge pass. Pingo rent richting de bal. Pingo schiet op doel. Kielich bokst de bal weg. Kernen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kernen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - A.A.Tchim 0:2

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Kernen de bal onder controle te krijgen. Borges rent richting de bal. Met opzet legt Kernen zijn tegenspeler op de grond. Kernen krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Birro geeft de bal voor. Caça-Rato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caça-Rato geeft de bal voor. Kernen is nu in balbezit. Kernen haalt uit met een fantastische trap. Kielich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Azulão met een sublieme pass. Caça-Rato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caça-Rato passt de bal in één keer door. Kernen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kernen draait met de bal, schiet en ... Kielich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soldado met een snelle inworp. Pingo rent richting de bal. Pingo schiet op doel. Kielich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peraltas J. 58%, A.A.Tchim 42%.
Peraltas J. - A.A.Tchim 0:2

46e minuut.
Rossato komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Azulão rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petrucci. Azulão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacheco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rossato is nu in balbezit. Rossato schiet op doel. Kielich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Torp met de inworp. Pacheco met een sublieme pass. Kernen rent richting de bal. Rossato is nu in balbezit. Rossato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Spârlea passt de bal in één keer door. Pilka rent richting de bal. Pilka probeert naar een medespeler te passen. Torp is nu in balbezit. Torp haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - A.A.Tchim 1:2

76e minuut.
Soldado geeft een lange en hoge pass. Kielich probeert naar een medespeler te passen. Caça-Rato kopt de bal weg. Kernen is nu in balbezit. Kernen schiet op doel. Kielich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peraltas J. 44%, A.A.Tchim 56%.
Peraltas J. - A.A.Tchim 1:2