Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F França Rio Runners
Normal Tactiek Capenga
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 48.5
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen good


4e minuut.
Campino rent richting de bal. Campino passt de bal in één keer door. Revnic speelt de bal door. Daar is Welikow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welikow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F França - Rio Runners 0:1

6e minuut.
Szamszon passt de bal zonder na te denken. Campino probeert naar een medespeler te passen. Pérez Martín geeft de bal voor. Vandereycken is nu in balbezit. Vandereycken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cardenal met een sublieme pass. Galhardo is nu in balbezit. Vandereycken onderschept slim de pass. Vandereycken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F França - Rio Runners 0:2

11e minuut.
Pereira geeft een lange en hoge pass. Campino probeert de bal aan de voet te houden. Galhardo onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pérez Martín neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Campino kopt de bal weg. Klungelig pakt Vandereycken de bal. Vandereycken passt de bal zonder na te denken. Romão met een sublieme pass. Campino geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Pérez Martín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fułat komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Fułat passt de bal in één keer door. Pena heeft problemen om de bal te vangen. Campino probeert naar een medespeler te passen. Vandereycken is nu in balbezit. Vandereycken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek geeft de bal voor. Batatais is nu in balbezit. Welikow verovert de bal door een tackle van achteren. Welikow geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Garay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Vandereycken rent richting de bal. Vandereycken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F França - Rio Runners 0:3

25e minuut.
Cardenal speelt de bal door. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow passt de bal met de wreef. Vandereycken is nu in balbezit. Vandereycken draait met de bal, schiet en ... Garay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

37e minuut.
Pena is nu in balbezit. Campino onderschept slim de pass. Campino probeert naar een medespeler te passen. Vandereycken is nu in balbezit. Vandereycken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Campino probeert naar een medespeler te passen. Cardenal rent richting de bal. Cardenal geeft een lange en hoge pass. Welikow maakt een snoekduik en kopt de bal. Garay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Galhardo kopt de bal weg. Fułat probeert de bal met de borst te controleren. Fułat speelt de bal door. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F França 73%, Rio Runners 27%.
C.F França - Rio Runners 0:3

52e minuut.
Revnic met een sublieme pass. Fułat speelt de bal door. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F França - Rio Runners 0:4

58e minuut.
Rincon is nu in balbezit. Rincon passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardenal met een snelle inworp. Campino geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fułat passt de bal in één keer door. Campino is nu in balbezit. Welikow rent richting de bal. Campino is nu in balbezit. Campino geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Campino bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino passt de bal zonder na te denken. Vandereycken heeft problemen om de bal te vangen. Vandereycken haalt uit met een fantastische trap. Garay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F França - Rio Runners 0:5

70e minuut.
Revnic heeft problemen om de bal te vangen. Revnic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Welikow de bal. Welikow haalt uit met een fantastische trap. Galhardo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F França - Rio Runners 0:6

73e minuut.
Szamszon speelt de bal door. Campino is nu in balbezit. Campino passt de bal zonder na te denken. Welikow is nu in balbezit. Welikow haalt uit met een fantastische trap. Garay bokst de bal weg. Vandereycken controleert de bal met de borst. Pereira rent richting de bal. Vandereycken begaat een overtreding. Vandereycken krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Welikow probeert naar een medespeler te passen. Campino bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vandereycken de bal. Vandereycken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gaspar met een snelle inworp. Pena rent richting de bal. Welikow speelt de bal door. Vandereycken is nu in balbezit. Vandereycken draait met de bal, schiet en ... Garay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F França 75%, Rio Runners 25%.
C.F França - Rio Runners 0:6