Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irmãos Estradeiros-RJ. Laion FC
Irmandade Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 16.9
very good Schieten weak
weak Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


1e minuut.
Profiş speelt de bal door. Daar is Turulja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turulja schiet op doel. Simplício probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lenza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - Laion FC 1:0

11e minuut.
Paz kopt de bal weg. Klungelig pakt Üsteğmen de bal. Borja is nu in balbezit. Turulja onderschept slim de pass. Turulja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - Laion FC 2:0

12e minuut.
Dicá speelt de bal door. Daar is Peixe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üsteğmen rent richting de bal. Peixe rent richting de bal. Peixe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Macavei geeft de bal voor. Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Turulja verovert de bal door een tackle van achteren. Turulja schiet op doel. Lenza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - Laion FC 3:0

15e minuut.
Dicá is nu in balbezit. Dicá passt de bal met de wreef. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turulja verovert de bal door een tackle van achteren. Turulja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ticu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticu geeft de bal voor. Üsteğmen rent richting de bal. Turulja is nu in balbezit. Turulja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - Laion FC 4:0

24e minuut.
Ticu onderschept slim de pass. Ticu passt de bal zonder na te denken. Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Turulja verovert de bal door een tackle van achteren. Turulja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turulja rent richting de bal. Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turulja onderschept slim de pass. Turulja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kristoffersen met een sublieme pass. Turulja is nu in balbezit. Borba begaat een overtreding. Borba krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Profiş geeft een hoge lob. Üsteğmen is nu in balbezit. Üsteğmen speelt de bal door. Turulja rent richting de bal. Turulja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - Laion FC 5:0

42e minuut.
Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen probeert naar een medespeler te passen. Turulja rent richting de bal. Turulja schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Üsteğmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Üsteğmen passt de bal zonder na te denken. Simplício probeert de bal aan de voet te houden. Turulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Turulja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irmãos Estradeiros-RJ. 26%, Laion FC 74%.
Irmãos Estradeiros-RJ. - Laion FC 5:0

47e minuut.
Kristoffersen geeft een hoge lob. Turulja is nu in balbezit. Paz is nu in balbezit. Turulja verovert de bal door een tackle van achteren. Turulja schiet op doel. Lenza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - Laion FC 6:0

60e minuut.
Borja rent richting de bal. Kristoffersen onderschept slim de pass. Kristoffersen passt de bal zonder na te denken. Üsteğmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Üsteğmen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - Laion FC 7:0

62e minuut.
Soyeri passt de bal zonder na te denken. Profiş is nu in balbezit. Profiş passt de bal zonder na te denken. Üsteğmen is nu in balbezit. Üsteğmen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - Laion FC 8:0

64e minuut.
Turulja is nu in balbezit. Turulja passt de bal in één keer door. Üsteğmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Üsteğmen schiet op doel. Lenza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Borja met een sublieme pass. Ticu rent richting de bal. Ticu met een sublieme pass. Turulja heeft problemen om de bal te vangen. Turulja draait met de bal, schiet en ... Lenza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Üsteğmen rent richting de bal. Üsteğmen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lenza trapt de bal weg van het doel. Soyeri kopt de bal weg. Üsteğmen rent richting de bal. Üsteğmen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Macavei de bal. Soyeri rent richting de bal. Soyeri speelt de bal door. Üsteğmen is nu in balbezit. Üsteğmen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irmãos Estradeiros-RJ. 21%, Laion FC 79%.
Irmãos Estradeiros-RJ. - Laion FC 8:0