Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itaporã FC k.e.c
copa Tactiek 442
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 31.6
excellent Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Keloğlu kopt de bal weg. Daar is Boiadeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ödemiş is nu in balbezit. Ödemiş draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Davila de bal onder controle te krijgen. Ciobotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bobola met de inworp. Mydlář bereikt de bal nog maar net als eerste. Mydlář passt de bal in één keer door. Ödemiş is nu in balbezit. Ödemiş haalt uit met een fantastische trap. Ciobotaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Lazzarini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oniṣoarã met de inworp. Keloğlu geeft de bal voor. Mydlář geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Smiorcăilă is nu in balbezit. Smiorcăilă probeert naar een medespeler te passen. Mydlář bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş haalt uit met een fantastische trap. Ciobotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Oniṣoarã rent richting de bal. Oniṣoarã passt de bal met de wreef. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş schiet op doel. Ciobotaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - k.e.c 1:0

24e minuut.
Rolim rent richting de bal. Keloğlu onderschept slim de pass. Keloğlu speelt de bal door. Mydlář rent richting de bal. Mydlář draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Trindade is nu in balbezit. Smiorcăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Smiorcăilă passt de bal in één keer door. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Oniṣoarã geeft de bal voor. Lazzarini onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oniṣoarã zal de hoekschop nemen. Mydlář maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mydlář probeert naar een medespeler te passen. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş haalt uit met een fantastische trap. Davila probeert de bal aan de voet te houden. Ciobotaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - k.e.c 2:0

38e minuut.
Keloğlu probeert naar een medespeler te passen. Oniṣoarã rent richting de bal. Oniṣoarã probeert naar een medespeler te passen. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mydlář kopt de bal weg. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu passt de bal met de wreef. Mydlář is nu in balbezit. Mydlář haalt uit met een fantastische trap. Ciobotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Keloğlu is nu in balbezit. Rolim verovert de bal door een tackle van achteren. Oniṣoarã begaat een overtreding. Oniṣoarã krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiorcăilă onderschept slim de pass. Smiorcăilă passt de bal met de wreef. Mydlář is nu in balbezit. Mydlář draait met de bal, schiet en ... Ciobotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - k.e.c 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 25%, k.e.c 75%.
Itaporã FC - k.e.c 3:0

47e minuut.
Mydlář geeft een hoge lob. Oniṣoarã rent richting de bal. Oniṣoarã passt de bal in één keer door. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Oniṣoarã geeft een lange en hoge pass. Lemos rent richting de bal. Mydlář verovert de bal door een tackle van achteren. Mydlář haalt uit met een fantastische trap. Ciobotaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - k.e.c 4:0

50e minuut.
Boiadeiro heeft problemen om de bal te vangen. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş passt de bal in één keer door. Mydlář heeft problemen om de bal te vangen. Mydlář draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciobotaru trapt de bal weg van het doel. Keloğlu kopt de bal weg. Ödemiş is nu in balbezit. Ödemiş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mydlář passt de bal zonder na te denken. Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu geeft een lange en hoge pass. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu probeert naar een medespeler te passen. Oniṣoarã speelt de bal door. Daar is Mydlář, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mydlář draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - k.e.c 5:0

60e minuut.
Smiorcăilă met de inworp. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu passt de bal in één keer door. Ödemiş is nu in balbezit. Ödemiş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - k.e.c 6:0

62e minuut.
Mydlář geeft de bal voor. Ödemiş rent richting de bal. Davila legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Davila krijgt een gele kaart. Ödemiş raakt geblesseerd tijdens het duel. Ödemiş zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - k.e.c 7:0

63e minuut.
Pompeu geeft de bal voor. Daar is Oniṣoarã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oniṣoarã met een sublieme pass. Ödemiş heeft problemen om de bal te vangen. Ödemiş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Dinamite komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Keloğlu passt de bal in één keer door. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mydlář bereikt de bal nog maar net als eerste. Mydlář haalt uit met een fantastische trap. Ciobotaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - k.e.c 8:0

69e minuut.
Keloğlu geeft een hoge lob. Ödemiş kopt de bal weg. Mydlář is nu in balbezit. Mydlář schiet op doel. Ciobotaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - k.e.c 9:0

70e minuut.
Marrentinho komt het veld opgelopen. Galego komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş haalt uit met een fantastische trap. Davila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mydlář is nu in balbezit. Mydlář draait met de bal, schiet en ... Ciobotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Keloğlu probeert naar een medespeler te passen. Pompeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompeu geeft een lange en hoge pass. Ödemiş is nu in balbezit. Ödemiş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mydlář passt de bal met de wreef. Ödemiş is nu in balbezit. Davila rent richting de bal. Ödemiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ödemiş schiet op doel. Ciobotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Lemos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oniṣoarã zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keloğlu geeft de bal voor. Ödemiş maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bobola bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiorcăilă onderschept slim de pass. Lemos rent richting de bal. Smiorcăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Smiorcăilă geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Oniṣoarã is nu in balbezit. Oniṣoarã geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lemos de bal. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - k.e.c 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 23%, k.e.c 77%.
Itaporã FC - k.e.c 10:0