Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodrigol Football Club Rio Novo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


15e minuut.
Pasquali is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Godeiro. Pasquali raakt geblesseerd tijdens het duel. Pasquali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kormáksson is nu in balbezit. Kormáksson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pasquali rent richting de bal. Pasquali passt de bal zonder na te denken. Pará speelt de bal door. Kormáksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormáksson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sobral bereikt de bal nog maar net als eerste. Moragues onderschept slim de pass. Moragues passt de bal met de wreef. Kormáksson is nu in balbezit. Kormáksson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Scotland verovert de bal door een tackle van achteren. Scotland passt de bal in één keer door. Kormáksson rent richting de bal. Kormáksson schiet op doel. Pelizzaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Risadinha de bal onder controle te krijgen. Kormáksson is nu in balbezit. Kormáksson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rodrigol Football Club - Rio Novo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodrigol Football Club 51%, Rio Novo 49%.
Rodrigol Football Club - Rio Novo 1:0

48e minuut.
Esteves onderschept slim de pass. Esteves speelt de bal door. Klungelig pakt Godeiro de bal. Godeiro draait met de bal, schiet en ... Kiełbasiński probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Thiesen kopt de bal weg. Pasquali probeert naar een medespeler te passen. Melo is nu in balbezit. Kormáksson verovert de bal door een tackle van achteren. Kormáksson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Moragues geeft een lange en hoge pass. Melo is nu in balbezit. Kormáksson verovert de bal door een tackle van achteren. Kormáksson schiet op doel. Pelizzaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodrigol Football Club - Rio Novo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodrigol Football Club 52%, Rio Novo 48%.
Rodrigol Football Club - Rio Novo 2:0