Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.23
  • Stadion: noite Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2677
noite KARKARA CAUCAIENSE CITY
Normal Tactiek 424
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Beting bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa passt de bal zonder na te denken. Morais bereikt de bal nog maar net als eerste. Morais schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lisboa kopt de bal weg. Pelé heeft problemen om de bal te vangen. Limonada met een sublieme pass. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mosquito rent richting de bal. Saccomando bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito begaat een overtreding. Mosquito krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito speelt de bal door. Casagrande is nu in balbezit. Casagrande haalt uit met een fantastische trap. Carmelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Lisboa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barone de bal. Barone probeert naar een medespeler te passen. Morais rent richting de bal. Morais haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: noite 48%, KARKARA CAUCAIENSE CITY 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
noite - KARKARA CAUCAIENSE CITY 0:0

62e minuut.
Martins onderschept slim de pass. Scarpeli rent richting de bal. Scarpeli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Casagrande de bal. Casagrande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
noite - KARKARA CAUCAIENSE CITY 0:1

69e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Beting is nu in balbezit. Beting probeert naar een medespeler te passen. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Carmelo met een harde bal richting middenveld. Pelé kan de bal niet met de borst controleren. Pelé passt de bal met de wreef. Morais rent richting de bal. Morais schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
noite - KARKARA CAUCAIENSE CITY 1:1

85e minuut.
Saccomando probeert naar een medespeler te passen. Limonada met een sublieme pass. Casagrande rent richting de bal. Saccomando is nu in balbezit. Saccomando schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dunga is nu in balbezit. Dunga passt de bal in één keer door. Saccomando probeert naar een medespeler te passen. Daar is Casagrande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casagrande haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: noite 69%, KARKARA CAUCAIENSE CITY 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
noite - KARKARA CAUCAIENSE CITY 1:1