Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.24
  • Stadion: Perini FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2861
Perini FC Crystal FC
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.8
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Ralha rent richting de bal. Ralha draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nem de bal onder controle te krijgen. Zambrotta is nu in balbezit. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap. Azevedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perini FC - Crystal FC 0:1

6e minuut.
Graffite is nu in balbezit. Ralha begaat een overtreding. Graffite is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mago zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Pacaembu de bal. Pacaembu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ralha is nu in balbezit. Imperador verovert de bal door een tackle van achteren. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé verovert de bal door een tackle van achteren. Pelé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Regueiro trapt de bal weg van het doel. Zambrotta kopt de bal weg. Ralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perini FC - Crystal FC 0:2

16e minuut.
Pedregosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piero is nu in balbezit. Pedregosa met een sublieme pass. Ralha is nu in balbezit. Ralha haalt uit met een fantastische trap. Azevedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Regueiro speelt de bal door. Zambrotta kopt de bal weg. Klungelig pakt Prestes de bal. Ralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zambrotta onderschept slim de pass. Zambrotta passt de bal met de wreef. Ralha is nu in balbezit. Ralha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perini FC - Crystal FC 0:3

43e minuut.
Klungelig pakt Graffite de bal. Pelé rent richting de bal. Pelé passt de bal in één keer door. Prestes is nu in balbezit. Prestes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perini FC 42%, Crystal FC 58%.
Perini FC - Crystal FC 0:3

48e minuut.
Daar is Ralha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imperador rent richting de bal. Ralha verovert de bal door een tackle van achteren. Ralha draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nem de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ferrugem geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedregosa met de inworp. Prestes rent richting de bal. Prestes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ferrugem geeft een lange en hoge pass. Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piero passt de bal zonder na te denken. Pacaembu is nu in balbezit. Pacaembu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pedregosa verovert de bal door een tackle van achteren. Pedregosa passt de bal met de wreef. Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta passt de bal in één keer door. Prestes geeft een lange en hoge pass. Paal!

68e minuut.
Mago passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Graffite de bal. Graffite passt de bal zonder na te denken. Pacaembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacaembu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Mago speelt de bal door. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes probeert naar een medespeler te passen. Ralha rent richting de bal. Ralha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perini FC 61%, Crystal FC 39%.
Perini FC - Crystal FC 0:3