Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milena2105* Crystal FC
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Costa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedregosa met een snelle inworp. Prestes rent richting de bal. Prestes geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraviso passt de bal zonder na te denken. Peito de Aço probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prestes rent richting de bal. Prestes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zambrotta passt de bal zonder na te denken. Ralha is nu in balbezit. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha verovert de bal door een tackle van achteren. Ralha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pedregosa met een sublieme pass. Gutemberg rent richting de bal. Gutemberg geeft een hoge lob. Ralha is nu in balbezit. Ralha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bittencourt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pedregosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zambrotta is nu in balbezit. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
milena2105* - Crystal FC 0:1

36e minuut.
Romano is nu in balbezit. Rattata begaat een overtreding. Romano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Romano met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ralha de bal. Seixas rent richting de bal. Ralha onderschept slim de pass. Ralha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Prestes onderschept slim de pass. Prestes met een sublieme pass. Ralha rent richting de bal. Ralha haalt uit met een fantastische trap. Seixas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milena2105* 66%, Crystal FC 34%.
milena2105* - Crystal FC 0:1

54e minuut.
Pelé onderschept slim de pass. Rattata verovert de bal door een tackle van achteren. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata schiet op doel. Fumagalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
milena2105* - Crystal FC 1:1

58e minuut.
Muniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniz passt de bal zonder na te denken. Pascoalin met een sublieme pass. Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraviso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Furlan met een sublieme pass. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta passt de bal zonder na te denken. Prestes rent richting de bal. Prestes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Paraviso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa geeft een lange en hoge pass. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes passt de bal met de wreef. Daar is Seixas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milena2105* 45%, Crystal FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
milena2105* - Crystal FC 1:1