Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.24
  • Stadion: Bens Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4293
Bens Santa Julia ES
uie-- Tactiek inicial
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
51 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 24
formidabel Schieten slecht
goed Passen matig
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Koprowski verovert de bal door een tackle van achteren. Koprowski met een sublieme pass. Olszowski met een sublieme pass. Fras is nu in balbezit. Fras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Koprowski is nu in balbezit. Koprowski geeft een hoge lob. Grzybowski kopt de bal weg. Fras rent richting de bal. Fras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Pelágio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bombardir is nu in balbezit. Bombardir geeft een lange en hoge pass. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens - Santa Julia ES 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Dalea de bal. Buitenspel voor Śledź. Goede buitenspelval van de verdediging. Koprowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grzybowski is nu in balbezit. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap. Biro-Biro bokst de bal weg.

9e minuut.
Olszowski speelt de bal door. Coray rent richting de bal. Grzybowski onderschept slim de pass. Grzybowski draait met de bal, schiet en ... Biro-Biro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens - Santa Julia ES 2:0

13e minuut.
Bahta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahta passt de bal in één keer door. Olszowski rent richting de bal. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bahta passt de bal met de wreef. Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbasiński passt de bal met de wreef. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Tupã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbasiński passt de bal met de wreef. Daar is Fras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fras draait met de bal, schiet en ... Biro-Biro bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Bombardir geeft de bal voor. Koprowski met een sublieme pass. Daar is Coray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełbasiński rent richting de bal. Kiełbasiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Olszowski geeft de bal voor. Grzybowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Tupã de bal. Kiełbasiński rent richting de bal. Kiełbasiński schiet op doel. Biro-Biro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Coray rent richting de bal. Olszowski onderschept slim de pass. Olszowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Kiełbasiński de bal. Kiełbasiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Daar is Grzybowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszowski rent richting de bal. Olszowski passt de bal zonder na te denken. Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbasiński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bens - Santa Julia ES 3:0

35e minuut.
Bahta geeft een hoge lob. Tupã probeert naar een medespeler te passen. Coray heeft problemen om de bal te vangen. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras schiet op doel. Biro-Biro bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Teper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowski passt de bal zonder na te denken. Grzybowski is nu in balbezit. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rusol met een sublieme pass. Fras heeft problemen om de bal te vangen. Fras speelt de bal door. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Boldiş kopt de bal weg. Bahta is nu in balbezit. Bahta passt de bal met de wreef. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biro-Biro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bahta zal de hoekschop nemen. Kiełbasiński springt en kopt de bal. Biro-Biro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens - Santa Julia ES 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bens 22%, Santa Julia ES 78%.
Bens - Santa Julia ES 4:0

46e minuut.
Ðức Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusol verovert de bal door een tackle van achteren. Rusol passt de bal zonder na te denken. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens - Santa Julia ES 5:0

51e minuut.
Rusol speelt de bal door. Daar is Fras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fras passt de bal in één keer door. Kiełbasiński is nu in balbezit. Kiełbasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens - Santa Julia ES 6:0

53e minuut.
Bahta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olszowski rent richting de bal. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens - Santa Julia ES 7:0

54e minuut.
Böttger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böttger passt de bal in één keer door. Fras probeert de bal aan de voet te houden. Kiełbasiński is nu in balbezit. Kiełbasiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Olszowski speelt de bal door. Klungelig pakt Kiełbasiński de bal. Grzybowski is nu in balbezit. Grzybowski draait met de bal, schiet en ... Biro-Biro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens - Santa Julia ES 8:0

57e minuut.
Tupã geeft een lange en hoge pass. Bahta is nu in balbezit. Bahta passt de bal in één keer door. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras passt de bal met de wreef. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski schiet op doel. Biro-Biro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens - Santa Julia ES 9:0

63e minuut.
Koprowski is nu in balbezit. Koprowski geeft een hoge lob. Daar is Grzybowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełbasiński rent richting de bal. Kiełbasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens - Santa Julia ES 10:0

65e minuut.
Rusol geeft een lange en hoge pass. Fras is nu in balbezit. Fras geeft de bal voor. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens - Santa Julia ES 11:0

67e minuut.
Bahta met een sublieme pass. Olszowski heeft problemen om de bal te vangen. Olszowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Kiełbasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełbasiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bahta zal de hoekschop nemen. Kiełbasiński is nu in balbezit. Grzybowski is nu in balbezit. Grzybowski draait met de bal, schiet en ... Biro-Biro bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bahta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Biro-Biro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Fras haalt uit met een fantastische trap. Biro-Biro probeert naar een medespeler te passen. Bombardir kopt de bal weg. Grzybowski is nu in balbezit. Grzybowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bahta is nu in balbezit. Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbasiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bahta met een snelle inworp. Olszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowski geeft een hoge lob. Kiełbasiński springt en kopt de bal. Biro-Biro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens - Santa Julia ES 12:0

79e minuut.
Śledź heeft problemen om de bal te vangen. Koprowski geeft een hoge lob. Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbasiński schiet op doel. Biro-Biro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens - Santa Julia ES 13:0

80e minuut.
Grzybowski passt de bal met de wreef. Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbasiński met een sublieme pass. Rusol bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Śledź kopt de bal weg. Boldiş is nu in balbezit. Rusol verovert de bal door een tackle van achteren. Rusol geeft de bal voor. Fras springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Chulapa rent richting de bal. Bahta verovert de bal door een tackle van achteren. Bahta probeert naar een medespeler te passen. Fras is nu in balbezit. Fras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kiełbasiński passt de bal met de wreef. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras met een sublieme pass. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kiełbasiński rent richting de bal. Kiełbasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens - Santa Julia ES 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bens 20%, Santa Julia ES 80%.
Bens - Santa Julia ES 14:0