Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CR Flamengo duque de caxias RJ Voltaço Futebol Clube
4-5-1 modificada Tactiek 343
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
40.8 gemiddelde waardering 43.9
solid Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Klungelig pakt Güçlütürk de bal. Güçlütürk passt de bal in één keer door. Degabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Degabriele schiet op doel. Anaya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo duque de caxias RJ - Voltaço Futebol Clube 0:1

14e minuut.
Mann geeft een lange en hoge pass. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru met een sublieme pass. Malakyan is nu in balbezit. Malakyan schiet op doel. Balcerzak bokst de bal weg.

20e minuut.
Milinković rent richting de bal. Milinković met een sublieme pass. Partanen is nu in balbezit. Güçlütürk verovert de bal door een tackle van achteren. Güçlütürk draait met de bal, schiet en ... Anaya bokst de bal weg.

26e minuut.
Partanen is nu in balbezit. Partanen passt de bal met de wreef. Neupert rent richting de bal. Iscru is nu in balbezit. Iscru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mann met een sublieme pass. Iscru rent richting de bal. Iscru passt de bal met de wreef. Malakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Batty rent richting de bal. Batty met een sublieme pass. Neupert geeft een lange en hoge pass. Malakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Degabriele verovert de bal door een tackle van achteren. Degabriele passt de bal met de wreef. Jackel is nu in balbezit. Jackel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo duque de caxias RJ - Voltaço Futebol Clube 0:2

42e minuut.
Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Capixaba geeft een hoge lob. Priks onderschept slim de pass. Güçlütürk verovert de bal door een tackle van achteren. Güçlütürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CR Flamengo duque de caxias RJ 44%, Voltaço Futebol Clube 56%.
CR Flamengo duque de caxias RJ - Voltaço Futebol Clube 0:2

47e minuut.
Postoacă is nu in balbezit. Postoacă geeft een lange en hoge pass. Iscru speelt de bal door. Malakyan rent richting de bal. Malakyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Jelovica geeft een lange en hoge pass. Dzienis kopt de bal weg. Malakyan rent richting de bal. Malakyan draait met de bal, schiet en ... Balcerzak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Jelovica neemt vlug de vrije trap. Iscru kopt de bal weg. Partanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Partanen draait met de bal, schiet en ... Balcerzak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo duque de caxias RJ - Voltaço Futebol Clube 1:2

61e minuut.
Priks bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackel onderschept slim de pass. Jackel met een sublieme pass. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Milinković geeft een lange en hoge pass. Güçlütürk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jelovica. Jelovica krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ruminkiewicz met een sublieme pass. Siikaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru rent richting de bal. Malakyan is nu in balbezit. Malakyan schiet op doel. Balcerzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CR Flamengo duque de caxias RJ - Voltaço Futebol Clube 2:2

81e minuut.
Capixaba geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Priks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iscru is nu in balbezit. Iscru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Balcerzak trapt de bal weg van het doel. Postoacă kopt de bal weg. Newcombe heeft problemen om de bal te vangen. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CR Flamengo duque de caxias RJ 35%, Voltaço Futebol Clube 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CR Flamengo duque de caxias RJ - Voltaço Futebol Clube 2:2