Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.26
  • Stadion: Fiéis Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1635
Fiéis digs_
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 17.1
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Ximenes is nu in balbezit. Pará verovert de bal door een tackle van achteren. Rios rent richting de bal. Pará verovert de bal door een tackle van achteren. Pará haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Fabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabri geeft de bal voor. Sabino probeert de bal aan de voet te houden. Guerra is nu in balbezit. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pará heeft problemen om de bal te vangen. Aleixo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará onderschept slim de pass. Pará draait met de bal, schiet en ... Repeteco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiéis - digs_ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiéis 54%, digs_ 46%.
Fiéis - digs_ 1:0

51e minuut.
Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri geeft een lange en hoge pass. Lira met een sublieme pass. Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Guerra kopt de bal weg. Canabrava rent richting de bal. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacerda is nu in balbezit. Lacerda geeft een lange en hoge pass. Pascoalino bokst de bal weg. Pimpão rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Daar is Aleixo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinedo is nu in balbezit. Pinedo passt de bal met de wreef. Pará is nu in balbezit. Pará draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Pirata de bal onder controle te krijgen. Guerra rent richting de bal. Guerra draait met de bal, schiet en ... Crespo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fiéis - digs_ 1:1

86e minuut.
Aleixo speelt de bal door. Rochetti speelt de bal door. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimpão bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimpão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiéis - digs_ 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiéis 60%, digs_ 40%.
Fiéis - digs_ 1:2