Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pirata sport club Santa cruz F.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Figo is nu in balbezit. Sato rent richting de bal. Figo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alicate legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata sport club - Santa cruz F.C 0:1

18e minuut.
Paulino bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulino passt de bal in één keer door. Lenza rent richting de bal. Alicate verovert de bal door een tackle van achteren. Alicate met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata sport club - Santa cruz F.C 0:2

19e minuut.
Pataxó raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Capetinha komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Coelho is nu in balbezit. Coelho geeft een lange en hoge pass. Mirandinha is nu in balbezit. Mirandinha schiet op doel. Marrentinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Petry geeft een lange en hoge pass. Salles is nu in balbezit. Met opzet legt Marrentinho zijn tegenspeler op de grond. Salles raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Salles kan niet meer verder spelen. Quaresma komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Paulino passt de bal met de wreef. Daar is Sato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alicate is nu in balbezit. Sato rent richting de bal. Sato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata sport club 51%, Santa cruz F.C 49%.
pirata sport club - Santa cruz F.C 0:2

48e minuut.
Capetinha rent richting de bal. Alicate verovert de bal door een tackle van achteren. Alicate probeert naar een medespeler te passen. Sato bereikt de bal nog maar net als eerste. Sato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Paulino is nu in balbezit. Capetinha onderschept slim de pass. Capetinha met een sublieme pass. Malaquias is nu in balbezit. Malaquias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata sport club - Santa cruz F.C 1:2

51e minuut.
Daar is Alicate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figo rent richting de bal. Sato verovert de bal door een tackle van achteren. Sato draait met de bal, schiet en ... Azevedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata sport club - Santa cruz F.C 1:3

55e minuut.
Proença onderschept slim de pass. Alicate verovert de bal door een tackle van achteren. Alicate passt de bal zonder na te denken. Sato rent richting de bal. Sato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Preguinho geeft de bal voor. Sato is nu in balbezit. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sato verovert de bal door een tackle van achteren. Sato schiet op doel. Azevedo bokst de bal weg.

59e minuut.
Daar is Capetinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sato onderschept slim de pass. Alicate bereikt de bal nog maar net als eerste. Alicate draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sato de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Azevedo trapt de bal weg. Malaquias kopt de bal weg. Noronha heeft problemen om de bal te vangen. Marrentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho schiet op doel. Rizzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Proença verovert de bal door een tackle van achteren. Possobom is nu in balbezit. Possobom probeert naar een medespeler te passen. Sato is nu in balbezit. Sato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Marrentinho schiet op doel. Noronha bereikt de bal nog maar net als eerste. Noronha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marrentinho de bal. Marrentinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata sport club 51%, Santa cruz F.C 49%.
pirata sport club - Santa cruz F.C 1:3